自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

畀面勳章

同意!!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我表弟啱啱噚晚落機
佢話.......佢真係比班鬼仔朋友笑到面黃
佢話班鬼仔朋友問我地班香港仔攪邊科
好似打仗咁
又嘈又把閉又要低能喎
淨係識喺機場嘈喧把閉
又話好多都打番去比父母鬼殺咁嘈
好似要香港班父母殺咗航空公司咁

我表弟同班朋友諗住嚟香港玩兼過X'MAS
佢話唔使打比我舅父舅母攪啦
打番嚟盞比我舅母鬧到扒地
話呢D嘢都HANDLE唔到第時點處理自己D前途?
我表弟同班FD淨係不停咁搵有無機位自己攪咋
佢話反而成班香港仔係咁啅行機場同航空公司服侍佢地咋
好多都淨係坐喺度嘈
但又唔見佢地諗方法解決囉
佢話同外國嗰班同學仔比
佢地都無我地D香港仔咁緊張
佢地只係諗方法走咋
我地班香港仔攪到係人都怕咗我地呀
掉晒假呀直頭.......

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

佢地有錢少少果d真係好惡攪

男爵府

原帖由 ANDREAMLEE 於 10-12-22 14:12 發表
同意樓主嘅火 ~其實我都ar頭 ,唔通國X有特異功能

唔係, 因為嗰邊天氣開始好轉, 已經有小量航班可以飛, 所以國X會加開班次, 盡快接返班港仔港女返嚟... 你知啦, 嗰班千金小姐/大爺再留喺嗰邊唔係凍死就餓死, 趕唔切返嚟開P, 仲可能自殺添呀

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

樓主講得好呀!!!

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

呢個至係重點.

趕唔切返嚟開P, 仲可能自殺添呀

子爵府

佢地起碼有得讀番書,學校,宿舍設備又完善.只係1 個聖誕無得番黎傘,

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

d學生都係番來玩多架啦, 駛乜搵包機接佢地番hk呀.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

樓主講得好~~

男爵府

原帖由 kacary 於 10-12-22 14:43 發表
佢地起碼有得讀番書,學校,宿舍設備又完善.只係1 個聖誕無得番黎傘,

就係因為大風雪留喺度吽咩

梗係幾大都返黎HK HEA LA

珍珠宮

環保接龍勳章

原帖由 kacary 於 10-12-22 14:43 發表

英國的中學生放假時學校宿舍一定會CLOSE, 如果英國無親戚朋友, 就要返HK. 不過我好認同樓主, 無機位咪等下LAW, 個個都係咁等架啦! 嘈之巴閉!!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

子爵府

講得好

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章

非常認同

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

同感

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

SUPPORT樓主

大宅

顧客至上主意作祟...

男爵府

睇見d新聞訪問, 我同c6都有d鼓躁.

遇著天災, 滯留機場唯有找個安全地方等. 安全落機咪好囉, 但第一件事就係投訴.

電視訪問個鬼婆 - 佢話唔希望有白色聖誕,因為大雪令佢返唔到屋企. 最後還說句Merry Christmas!

而訪問香港的學生 - 大家有眼睇喇.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

呢班友都係受害者 , 最最唔好都係 d 老豆老母 , 攪到 d 仔女好似寵物咁 , 屎屎尿尿都要幫佢地執埋

首頁
12345...7

尾頁

跳至