自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章

原帖由 EvaLam^^ 於 10-12-30 01:11 發表
濕疹真係好折磨人,所以每當我聽到有人因為濕疹受苦,我都忍唔住要同人分享我既經歷,我既經驗係睇西醫只可以治一時,治標唔治本.

我一向從未出過濕疹,但係佗住大囡9個月時開始起濕疹,開頭係對腳,慢慢到肚,睇過幾個西醫 ...

可唔可以 send 埋比我 ?

大宅

畀面勳章

回覆 25# EvaLam^^ 的文章

Can u also PM the EC detail to me? Many Many Thx!

洋房

回復 18# EvaLam^^ 的帖子

回覆 25# EvaLam^^ 的文章

Can u pm me the 醫師 info as my gril friend also have 嚴重濕疹? Many Many Thx!

侯爵府

Eva, can u pm me the info , thx!

原帖由 EvaLam^^ 於 10-12-30 01:11 發表
濕疹真係好折磨人,所以每當我聽到有人因為濕疹受苦,我都忍唔住要同人分享我既經歷,我既經驗係睇西醫只可以治一時,治標唔治本.

我一向從未出過濕疹,但係佗住大囡9個月時開始起濕疹,開頭係對腳,慢慢到肚,睇過幾個西醫 ...

子爵府

回復 25# EvaLam^^ 的帖子

----------------------------------------
你呢種大肚濕疹我都試過, 超級痛苦, 醫生成日話生咗之後就會好返, 我生完之後坐月都好辛苦, 過咗兩個月之後先自己好返, 所以你好返, 可能唔完全關個中醫事, 我都只係不斷食抗敏藥咋~ 當然中醫西醫睇過晒都唔掂啦

子爵府

EvaLam

麻煩你pm個中醫電話地址俾我,thanks~

男爵府

EvaLam我都想要個中醫電話地址,請pm我,
謝謝,thanks!

首頁

尾頁

跳至