自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

佢31歲,163cm左右高,身型略胖(又唔算係好肥),長髮,頭頂及兩邊頭髮束起,戴眼鏡,皮膚都算白,眼神呆滯。離家時身穿黑衫黑褲黑外套黑波鞋,加個斜'咩'深灰藍色袋,個袋裝到好漲。

佢尋晚9點離開馬坑涌道富城火鍋海鮮酒家後就一直再冇返過屋企。

佢平時會四圍去,土瓜灣公園、翔龍灣、黃埔、油尖旺等佢都會去,都唔知可以去到邊度搵佢,我阿爸阿媽已經行勻成個土瓜灣佢會去嘅地方 我對仔女又細,唔可以獨留佢地在家而我走出去搵佢。

alicemic  我一陣都出旺角,幫你留意下,佢叫婉婷係咪?  發表於 11-4-6 17:36
ricohui  我都系住土瓜灣喎,等我今晚放工留意吓,樓主,唔駛擔心!!  發表於 11-4-6 17:35
盡我一己之力,發放正能量!

別墅

介唔介意講多少少特徵? 什至....有相!

咁我地係街見到都可以幫幫忙嘛^^
(我係香港區返工, 九龍區住, 平時星期1和星期3返新界區奶奶到食飯)

講真~形容多少少大家都可以幫個忙

禁止訪問

侯爵府

有無多D資料提供俾我地,LEE到人多,多對眼幫手留意下~~~

王國長老

王國長老

召藥師 發表於 11-4-6 17:23
佢31歲,163cm左右高,身型略胖(又唔算係好肥),長髮,頭頂及兩邊頭髮束起,戴眼鏡,皮膚都算白,眼神呆滯 ...

召, 報左警由警方幫眼會好好多, 妳都要照顧子女啊!

希望會經過呢一帶既朋友大家盡量幫眼, 感激!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

或者考慮埋貼街招.....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

佢証件有無跟身? 知唔知佢銀行戶口資料?
如果有, 可否請銀行暫時凍結戶口 (驚佢俾不法之徒呃錢)
留意行蹤 (响咩柜員機提款)

我多數响港島出沒, 未必幫到你解困...

不過希望你們一家早日團聚

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

edea 發表於 11-4-6 17:20
召, 知唔知佢有冇帶証件, 金錢出街?

佢乜都帶係身,因為佢覺得屋企都唔安全,出街都帶住個袋,入面有外套、廁紙、身份證等證件、銀包及其他細碎雜物。

佢依個病令佢不斷洗錢,我唔知佢而家身上仲有幾多錢

大宅

醒目開學勳章

有無相可以post出來
等我地一班媽咪係街留意下
恕我直言: 最好做定心理準備, 萬大事都要撐主呀! 召藥司

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

牛年勳章

希望樓主個妹安然無恙快d返到屋企...

王國長老

王國長老

無論邊區都有可能會見到召既妹妹, 大家幫忙多留意街上行人, 幫幫召啦, 我將個主題高亮左, 希望更多會員睇到同幫眼, 甚至叫埋家人朋友幫手留意, 廣佈線眼好過召既父母周圍搵

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

UP....大家都會幫忙既

水晶宮

希望版主妹妹快D番屋企啦

大宅

畀面勳章

願主祝福妳的家人,特別是妳妹妹,早點回家

超級版主

小倩 發表於 11-4-6 17:27
佢証件有無跟身? 知唔知佢銀行戶口資料?
如果有, 可否請銀行暫時凍結戶口 (驚佢俾不法之徒呃錢)
留意行蹤 ( ...

佢戶口冇乜錢,佢一直無業,攞傷殘金同我父母每月俾零用佢......

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢平時會唔會用提款機﹖有既話呢方面都可以著手查 (我諗警方有經驗知道點做...)

我喺紅磡返工,我出街都週圍留意下~

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都聽過幾單(同事,教友既親人),失蹤通常只係遊蕩,唔好太擔心,盡力搵啦。

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

召藥師 發表於 11-4-6 17:23
佢31歲,163cm左右高,身型略胖(又唔算係好肥),長髮,頭頂及兩邊頭髮束起,戴眼鏡,皮膚都算白,眼神呆滯 ...

呢個特徵, 我覺得自己都有d似, 可以的話, 多少少特別d嘅特徵可幫下眼 ? (相就應該唔太方便登出黎)

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

首頁
12345...13

尾頁

跳至