跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

sabina_bb 寫道:
宜家緊係唔好啦 我想走好耐lu. 不過最衰宜家唔走得啦 :cry: 唉, kwan0520唔該幫我留意下, 我諗我下年先走得

點解要等到出年既?? 吾係又關蘇生既真言事嘛??

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

kwan0520 寫道:
[quote]
宜家緊係唔好啦 我想走好耐lu. 不過最衰宜家唔走得啦 :cry: 唉, kwan0520唔該幫我留意下, 我諗我下年先走得

妳放心我一定幫妳留意 [/quote]
tks kwan0520

伯爵府

聰明豆 寫道:
點解要等到出年既?? 吾係又關蘇生既真言事嘛??

咁都比係估中

侯爵府

未呀, 咩都未報. 迦南係邊架. 你有無form比我呀 幾時deadline先, 就黎deadline唔該唔好講野

妖!!! 妳連o係邊都吾知, 報黎做嘜啫???? :evil: :evil:

佢有好多間校舍架! 我會報KLN TONG那間, 上次FANNY攪那次參觀幼稚園時參觀過, 如果KINKI幾間心水學校都考吾到, 就會返呢間, 橫掂都讀吾到好學校, 比佢讀間校舍勁靚既好過!!!
張FORM上次參觀時一人有一張, 但佢基本上係成日都有FORM派, 至於DEADLINE我今日會打去問, 我自己都未知????

侯爵府

咁都比係估中

知"花"莫若"豆"啦!! 妳拮起個PAT PAT都知妳開大定開小啦!!

大宅

豆,

你個校網有女拔, Kinki 要讀間正嘢先接得住女拔 P1 課程喎!

聰明豆 寫道:
如花,
妳報左學校未?? 我諗住報迦南, 比kinki試下面試攞個經驗先!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
未呀, 咩都未報. 迦南係邊架. 你有無form比我呀 幾時deadline先, 就黎deadline唔該唔好講野

妖!!! 妳連o係邊都吾知, 報黎做嘜啫???? :evil: :evil:

佢有好多間校舍架! 我會報KLN TONG那間, 上次FANNY攪那次參觀幼稚園時參觀過, 如果KINKI幾間心水學校都考吾到, 就會返呢間, 橫掂都讀吾到好學校, 比佢讀間校舍勁靚既好過!!!
張FORM上次參觀時一人有一張, 但佢基本上係成日都有FORM派, 至於DEADLINE我今日會打去問, 我自己都未知???? [/quote]
妖咩妖. 唔得咩

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
咁都比係估中

知"花"莫若"豆"啦!! 妳拮起個PAT PAT都知妳開大定開小啦!! [/quote]
咁醒 但我今日都無拮起個patpat咁你又知.

伯爵府

dear all,
早呀! 冇o左我襯家wandy, 日頭少o左隻腳chat喎, 慣唔慣

下, 咩開o左新版我都唔知架

侯爵府

cherly 寫道:
豆,

你個校網有女拔, Kinki 要讀間正嘢先接得住女拔 P1 課程喎!

妳個CHERLY好鬼衰架!! 成日講人地D幻想出黎, 女拔我真係好LIKE架, 我好想個女讀女校!! 但呢個咁難度高既只可以當作幻想咋喎??

但有邊間學校先承接到啫?? 我都吾知? 妳教下我啦!!

侯爵府

咁醒 但我今日都無拮起個patpat咁你又知.

吾拮都知添呀!!

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Kwan,

下星期會再有好野俾妳

侯爵府

Kwan 寫道:
dear all,
早呀! 冇o左我襯家wandy, 日頭少o左隻腳chat喎, 慣唔慣

下, 咩開o左新版我都唔知架

WANDY姐返新工係會忙D架!! 佢夜晚留言都一樣啫!! :-( :-(

喂! 喂!! 妳JOIN吾JOIN我地換証呀???

伯爵府

Kwan,

下星期會再有好野俾妳

伯爵府

join呀join呀, 預一份72爸jasper爸啦
聰明豆 寫道:
WANDY姐返新工係會忙D架!! 佢夜晚留言都一樣啫!! :-( :-(

喂! 喂!! 妳JOIN吾JOIN我地換証呀???

珍珠宮

聰明豆 寫道:

妳個CHERLY好鬼衰架!! 成日講人地D幻想出黎, 女拔我真係好LIKE架, 我好想個女讀女校!! 但呢個咁難度高既只可以當作幻想咋喎??

但有邊間學校先承接到啫?? 我都吾知? 妳教下我啦!!

我同事話如想入女拔﹐一定要選一間英文既幼稚園﹐佢地好注重英文﹐interview都係用英文。

侯爵府

Kwan 寫道:
join呀join呀, 預一份72爸jasper爸啦

NO PROBLEM 頂啦! 我地諗住929呀!! 妳得嘛??

侯爵府

我同事話如想入女拔﹐一定要選一間英文既幼稚園﹐佢地好注重英文﹐interview都係用英文。

咁妳同事有無FOR EXAMPLE KINGER AR????

珍珠宮

聰明豆 寫道:
[quote]

咁妳同事有無FOR EXAMPLE KINGER AR???? [/quote]

如St. Catherine, 咦間幼稚園唔難入﹐interview時小朋友只要肯開口答miss野﹐miss叫妳做mud就做mud﹐已經ok﹐我公司好多都在這間讀﹐至如根德﹐英文程度唔係太好。

伯爵府

下, 平日我同老公都唔得喎 :-(
聰明豆 寫道:
NO PROBLEM 頂啦! 我地諗住929呀!! 妳得嘛??

首頁

尾頁

跳至