興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

Re: ☆ PS2 Games ☆《Part2》

Oh Yeah~ 呢隻都出埋lu.....

& waiting for this LOVED one....

~ game list for Capcom Classic Collection ~

男爵府

連續幾晚都入唔到bk, 真係俾佢激死...
ultimate spiderman出左拿! 正喎, 呢隻必玩...
G.O.W而家打最後大佬啦, 即係o個個巨人, krato都變成巨人同佢打, 玩左好多次都過唔到...

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

您返黎喇.....miss u 啊!!

隻u.spiderman都ok架,成日射蛛絲飛黎飛去搵target(您唔怕頭暈既話)hehehe....

G.O.W....唉!您都打大大佬lu.....
我?停左無玩,E+只可以花小小時間去test果d新game :-(
(test完又唔知等到幾時先可以再摷返出黎重生 )
『神啊!請給我.....時間&$$$!』

<咩>左隻sly 3睇睇今晚可否試玩.....

侯爵府

畀面勳章

呢排做乜咁.....靜局o既?
十.一黃金周?返晒大6玩?梳乎? :-(

呢隻...... ~ details ~

大宅

Hi Hi..

今個星期放假去o左日本. 呢到上bk好鬼慢.. 想睇都等好耐..何況post...

剛去完秋葉完, 真係掂!
電腦, 電子產品, 漫畫, 玩具 極多 ! 男子組天地!

侯爵府

畀面勳章

dom兄,

hihi~....miss u 啊!
嘩!乜咁開心?去日本玩咧.......(仲以為返大6玩國慶添 :tongue: )

您今趟"扮"Akira好型喎.....下次扮返"阿寶"上高達啦....hehehe~

E+去試game,.....kekeke~

男爵府

ChunChun_Daddy

隻蜘蛛俠難唔難控制?

dom兄

你就正啦, 去旅行咁梳乎! 掃左d咩貨呀?

侯爵府

畀面勳章

麼零.....

嘿嘿,
隻u-spiderman操控都唔算複雜,控制就要睇您手指靈唔靈活囉!好似射蛛絲飛黎飛去都只係

別墅

DOM 兄,
有咩好野.... 我都好快會去...

史上最強冗員 + 後天錢財缺乏症患者  My BLOG

侯爵府

畀面勳章

Riverwind,

咁正~
您又將會去japan,真好,羨慕不矣......
我都好想再到日出之國走一趟

男爵府

Riverwind你又去? 你地真係識嘆...

日出之國...10年前都去過一次...有機會都想再去...

男爵府

激死我啦, G.O.W先前我咪打最後大佬既! 打左好多次都過唔到, 尋晚再玩,
玩左好耐都搵唔番條路去打大佬, 激死我啦... :evil:

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿 寫道:

激死我啦, G.O.W先前我咪打最後大佬既! 打左好多次都過唔到, 尋晚再玩,
玩左好耐都搵唔番條路去打大佬, 激死我啦... :evil:

下!乜有d貢既樹?唔係化??
照您所言您打大大佬都"玩"過好多獲架喎,無奶由

侯爵府

畀面勳章

正!繼ps1複活左一次之後,E+輪到ps2重生!!
終於等到有得<咩.咩>喇

當中包括呢d經典:

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

尋晚G.O.W.苦戰一輪,E+又kick住

男爵府

之前打好多次係因為dead左立即continue就會即刻打番個大佬,
但係熄機後就要由上一個checkpoint開始, 要行一段仔路先到打大佬...
尋晚再玩, 終於刮到個大佬, 即刻走去升級...然後終於...爆左啦...hehe

呢隻game真係唔錯, 動作迷題層出不窮, 難玩得黎又唔會話成日kick住過唔到,
節奏又夠爽快, 一d都唔會悶. 真係稍嫌佢短左d...

咦~咁你都差唔多接近尾聲啦喎, 你講個度真係幾難玩, 要好小心先過到.

有個area要load成6~7分鐘咁耐? 我未試過咁樣呀, 有幾部份係要load耐小小, 但都唔駛6~7分鐘咁耐喎! 遇過最耐都係半分鐘左右...

今日經過華仁會, 見到你部target dc出左啦喎, 水貨都要成4毫子,
見到實物, 外型都唔錯, dom兄話齋dc外置鏡頭真係好特別, 可以直接o係支鏡度較AF/MF, 真頂引, 勁有dslr feel

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

我finally都去到大大佬度喇.......仲未爆到!因勁Q難打
但我係

男爵府

嘩ChunChun_Daddy~乜咁早...晨呀~~

G.O.W的確係冇介紹錯, 一隻極高水準的ACTION GAME!
其實有好多關都勁難玩, 但難玩得黎又唔會話kick住要哂好多時間, 只要玩多幾次都係會過到..! 爽呀...

個大大佬我都唔記得打左幾多云, 第一晚打左無數咁多次都鍊佢唔底, 第二次再打就先去upgrade完先打, 試左幾次就win左啦
雖然game completed, 但係好多野都冇拿到, 選單畫面(start buttom)仲有唔記得1個or2個係問號, 沒有拿到. 你呢? 你有冇拿齊全部?

我在華仁會見到的LX1係跟一張256, but係水貨.
橫掂都係, 不如等多幾個星期, 分分鐘平幾舊水都好丫!

侯爵府

畀面勳章

麼零.....

嘿嘿,
G.O.W.還未打算爆爆佢(未打大大佬我D主要武器已經一早係max.level {早前見到其他forum果D勁人已經用爆機後出現既"god"mode玩爆---都唔係人玩咁話!},d隱藏野嘛等等先,hehe~)!
尋晚玩返/回味"至愛經典"《capcom classic collection》,原以為可以有難易度select,點知係無(玩過再回味梗係簡難啦!);but玩落發覺已經係"難",哈....

LX1嘛,梗係等下睇睇有無so先出馬啦,kekeke~

大宅

Hi Hi I am back..
Really hot yesterday..

OT o下先..
上星期東京馬拉松行街, 行足7日.. 兩個字 : 辛苦!
上一次去東京, 已十幾年前.
今次再去.. 都唔覺有很大改變...

衣 : 冇可否認 : 潮 ! 涉谷好"正"! eyes wide open!
我冇錢買o的名牌野.. 一般牌子 $$ 就同香港差不多.
COMME CA : 幾正, 又平過香港好多
UNIQLO : 日日都去一敞 (因為要搵airline crossover sweater)
波鞋/衫 : 日本版係貴好多.. 但只係得日本有..冇計.
addidas 既camo jacket, tiger 波鞋. 正!

食 : 連所食店 - 天井 (for天庫蘿) 就最正.
雪花和牛排 - 100-200 一塊(買番屋企自己煎), 正呀 !

電/玩具 : 秋葉完, 多到睇唔晒.. 電腦野就同香港差唔多, 但一個dept store 就齊晒.. so good..玩具就香港平..

首頁

尾頁

跳至