在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 vickycheung36 的帖子

我絕對明你感受, 有好多同事, 係要應酬, 搵新人黎做目標, 咪可以以為人地唔會講佢咯, 有咗目標,佢地就會更團結, 唉...呢d人遲早有報應, 出黎做嘢, 大家都係為搵食, 唔通真係為興趣咩? 大家做媽咪, 如果唔係有需要, 都唔想出黎做, 好想俾多d時間d仔女啦! 有邊個見到個仔個女, 唔想親自接送呀???

有時我覺得有d人, 真係做得好絕吓 ! 講嘢又有骨, 唉...唔好理佢地!!!

子爵府

引用:姊妹們,+多謝你地,+我本來今日好唔開心,+今

原帖由 Wishhavebb 於 11-09-26 發表
姊妹們, 多謝你地, 我本來今日好唔開心, 今日都有俾d八婆串, 不過聽日開始, 我唔會再理佢地, 當佢地係賤人, ...

男爵府

我剛剛上班時他們已經扮阿哥阿姊(是80後), 而本身是阿姊就更阿姊. 次後唔喜歡我. 我心想是否我學歷唔好轉數又唔快? 但原來以前坐我位個個好叻, 一個可頂3個, 但她真是阿姊有阿姊台形, 所以其他人又不喜歡她, 所以現在d人叻又唔喜歡唔叻又唔喜歡. 結婚生bb後我一直都有工作, 但常常轉工我只發現, 現在d 工超來超難做, 不是工作是做人.

伯爵府

熱血勳章

加油!各位40+的姐妹,大家keep住正能量,多啲鍚自己,不要理會無謂人.

首頁

尾頁

跳至