自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:我唔係煙民,+但我父親係,+佢地個身都係一陣

原帖由 jacquesau 於 11-10-19 發表
我唔係煙民, 但我父親係, 佢地個身都係一陣煙味, 但佢地自己唔覺架!

佢係間屋食, 間屋唔夠通風, 又係一陣 ...
甘臭你地頂得順?同枱食飯

---生命無價,請支持領養---

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我都試過

大陸煙味就仲c

topkidsmom  me 2  發表於 11-10-19 11:50

翡翠宮

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

好憎D人臨上車仲食煙, 有D賤到上到車先呼返嗰啖煙出嚟, 真係賤到無朋友, 所以我一定有口罩係手袋, 一有咩異味就自己戴口罩

仲有D同事成日落樓下食完煙就走上嚟問野, 佢未開口嗰身臭煙味真係好難頂, 如佢同我講野我實掩住口鼻架, 真係自私到無人有

除左煙味, 汗味, 仲有嗰陣啤酒味, 一樣惡頂

Shadow  同感--D人渣真係賤  發表於 11-10-19 13:21

子爵府

好臭,隔離個男人好似支煙頭咁臭....

我反而成日好想講,,,,"好臭,隔離個C9/大嬸/婆婆/阿伯,,,好似支白花油咁臭.."

因為一架巴士上層/下層有一個人搽已經全層白花油味,你受得陣味好地地,受唔到真係好反胃....

樓主頂唔順陣臭煙味,可以合法地拎支白花油出嚟,,但一個煙民頂唔順陣白花油味,又唔可以拎支煙出嚟,,,

樓主,你已經贏左成條街 !

大宅

環保接龍勳章

最賤係坐你前面個煙剷,啱啱扯完煙, 本身又口臭, 大口大口咁打喊路, 後面嘅我食晒, 一陣吽左一星期垃圾嘅臭味
大家一齊過健康無毒嘅生活啦!

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

最怕 e d 男人

伯爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

真係超臭架, 我同事又係成日食煙, 佢有時一開口講野, 個陣臭味簡直想死呀, 究竟佢地知唔知自己個口咁臭
我有時又諗, 如果另一伴係煙剷, 點同佢kiss呀

首頁

尾頁

跳至