單親天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

恭喜

sallytamsh  Thanksalot! ^_^
God bless u, too! ^_^  發表於 11-12-5 23:07

禁止訪問

禁止訪問

回覆:好想同大家分享我的喜悅!各位,我結咗婚了!^^

複式洋房

恭喜亞,希望永在

sallytamsh  Thanksalot! ^_^
God bless u, too! ^_^
yes, 心存希望!  發表於 11-12-5 23:08

男爵府

各位, 多謝您們的祝福!

其實, 我想同大家分享我的喜悅之餘, 都想讓大家知道, 原來冥冥之中真係有主宰! 我沒想到會同小學同學拍拖, 更沒想到佢咁快想同我結婚, 佢仲話想同我生bb (這是我一直以來的心願)
我們未拍拖前, 其他小學同學話"覺得你地兩個好襯, 性格都幾似, 不如你地一齊啦", 那時我仲話"傻啦, 我又唔係黃花閨女, 又唔係靚女, 人地又斯文靚仔(講真老公又真係幾斯文, 個樣都ok靚仔,), 又係公務員, 如果要搵, 街上大把女仔啦!"
但我真係估唔到佢竟然鍾意我, 我同佢講返以上的說話, 佢話我唔係要靚的女人, 而係要好的女人, 可以同我過一世的女人! .
佢對我好好, 我真係覺得好幸福!

原來神沒有離棄我, 還為我預備更好的!感謝主!

我好想在此鼓勵大家, 初時條路真係好難走, 在這艱難的日子中, 我上了人生寶貴的一課, 在當中得到家人, 同事及朋友的愛, 這是很寶貴的! 從那件事情中, 我學會了很多很多!
跌倒了, 跌痛了, 即使跌得很傷很傷, 很痛很痛, 但家人, 朋友及同事在我身旁扶起我, 沒有離棄我, 讓我知道世上還有愛! 神派了很多小天使在我身旁看守住我!
可能之後因為我真的放低了, 而繼續做返以前的我, 又可能因為我的性格, 吸引了我現任老公

我想同在離婚邊緣的朋友講, 我明白大家的辛苦......千萬唔好將自己及將對方拉得太緊, 太緊只會令大家辛苦. 我絕不是鼓勵大家離婚, 絕無此意. 因為我自己經歷過, 明白大家在這段日子會好辛苦, 只要自己盡了力, 對方不領情, 亦問心無愧!

我想同大家分享, 我有兩位朋友亦與我一樣, 老公有外遇, 要同佢離婚. 其中一個想不開, 試過自殺兩次, 但老公都沒有回頭, 佢仍困在死胡同內, 旁人要幫的, 亦已盡力, 最重要是她要懂得自救. 而另一個朋友好似我一樣, 放低了, 她亦找到了她的MR. right, 仲有埋bb.

無論大家是否遇到Mr. Right, 我都衷心祝福各位活出更好的明天! 明天真係會更好的! 在此, 更衷心感激在bk中曾經扶持過我的人!
Love u all !

男爵府

我在這兒想特別多謝一班扶持過我的人!
當中有很多很多, 真的記不了!
最有印象及最想多謝的, 有moon moon, edea, 可樂魚, miranda ho, 牛女, wai wai, cpui_shan...... 好多好多!
really thanks very much!

Miranda_Ho  不用謝!好感恩父神能令您經歷祂的厚恩!
祝您倆生活愉快及早生貴子!  發表於 12-1-27 23:12

男爵府

回覆 faye525 的帖子

恭喜您! 我都祝您幸福快樂!

王國長老

王國長老

引用:各位BK+媽咪和爸爸:大家好!+我好耐沒上BK了

原帖由 sallytamsh 於 11-11-23 發表
各位BK 媽咪和爸爸:

大家好! 我好耐沒上BK了! 唔知大家仲記唔記得兩三年前在這裡哭得死去活來的我呢?
嘩!我記得妳,妳係好堅強果位女士!恭喜妳找到幸福!

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

引用:恭喜晒呀~~~~~~~~~~~~我都一月六號結婚啦~~

原帖由 faye525 於 11-11-23 發表
恭喜晒呀~~~~~~~~~~~~

我都一月六號結婚啦~~~~~~~
都恭喜妳,祝幸福快樂!

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

真係好開心 ,好開心 心情好興奮,見到妳今日幸福真係好開心!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

sallytamsh 發表於 11-12-5 22:51
我在這兒想特別多謝一班扶持過我的人!
當中有很多很多, 真的記不了!
最有印象及最想多謝的, 有moon moon, e ...

hehe...人地會面紅架..! 得閒過d幸福滿瀉feel黎使下呀,唔該...哈哈~

見到你真正放低過去找到幸福,真的替你高興,呢度重有好多朋友好須要你以你既經歷去比d正能量佢地架,你等閒就返黎坐下啦..

重有呀,如果有bb..一定要請我食紅雞蛋架...

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

終於見到你有今日啦....(開心到睇完你段野,有D眼濕濕)好開心呀....神一定冇放棄你架....!
我唔只要食紅雞蛋呀.我仲想食薑醋呀!

你希望別人怎樣待你,你也要怎樣待人(太7:12)

大宅

恭喜曬呀,雖然我唔記得你,單親媽咪想再搵另一個其實真係唔容易架

點都好,替你開心,記得好好珍惜呢段來之不易既婚姻呀!祝你地白頭到老
最愛你的笑容

複式洋房

好想同大家分享我的喜悅!各位,我結咗婚了!^^

恭喜你呀!祝你永遠都咁幸福快樂!

子爵府

回覆 sallytamsh 的帖子

Sally,

好多謝您嘅分享!

願您倆永結同心!

子爵府

恭喜

別墅

恭喜你呀~
祝你新婚快樂~

大宅

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

公喜你呀~~
^^

大宅

恭喜你!

首頁

尾頁

跳至