夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

maggie0930 發表於 11-12-8 10:52
回覆 華美 的帖子

快D離婚仲好!! 你老公除左鍾意賭錢, 咩貢獻都無, 但你就日做夜做, 仲要解決他性需要。

同意...呢d男人根本唔會同您過世....一陣您搵埋比佢出去貼女...到時真係仲唔抵呀!

子爵府

完全係你C6唔體諒你同埋唔合作又唔幫你啦

男爵府

畀面勳章

幾攰都要滿足下C6架啦..最多係公司LUNCH 瞓返囉..調返轉頭C6 兩個月先比一次C9 咁個C9 會唔會炸型先 ?? 儘量協調一下吧!

大宅

回覆 Bo-Bo 的帖子

你已答了自已, 你不是卷不想ML,宜是你對你C6有很多怨氣, 冇咗愛嘅感覺, 冇愛點做愛呀?

別墅

回覆:豬仔包mama 的帖子

性係夫妻生活不可缺少的,多d溝通下

複式洋房

回覆:老公今晚開口要求離婚?

一定唔會只得一個原因,係唔係悔氣說話咋?

大宅

最大問題係你將所有野揹上身,試下你同佢講唔做野,叫佢自己頂晒,佢每個月出糧淨番1-2千佢洗,睇佢點反應

大宅

以前既我要求過數百次要離婚,但死蠢比佢一次又一次吞返,以為結婚十幾年,為佢轉變下,生個仔比佢,希望佢生性,但又係惡夢既開始,金錢及時間都被控制,想唔做工,又怕影響屋企生計,想搬走又唔捨得個仔,唔想仔仔4歳就係單親家庭長大,望有個完整既家比佢,但連身體都要比佢控制,其實c6當我係咩?叫雞都要比錢啦?想到依度內心非常難受,但有何人會明白我的心呢?

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

子爵府

『性生活』可以增進兩夫婦感情放鬆D吧!

大宅

回覆 華美 的帖子

首先離婚唔係兩個人的事, 小朋友的幸福係大前題, 其次係自已的將來(如果沒小朋友佢仲爛睹我根本唔會生, SORRY, 真係心底話, 應該係唔會同佢結婚).

為咗大家, 為咗小朋友, 凡事有商量有得轉彎, 想想當日為何會選擇同佢一生一世!

但若果佢不悔改, 要老婆只為性, 又冇為小朋友設想, 冇為頭家, 又冇為你設身處理去諗就真係要認真考慮你同小朋友的將來.

我身邊離婚的人都有仔女, 我自已父母亦已離婚, 好明白父母離婚對小朋友成長的影響.

KooKuKooKu :pint:

大宅

回覆 Bo-Bo 的帖子

BO-BO,

睇到呢到, 我又明白多一點.

單親家庭又何干, 只要你係百份百愛錫你的寶貝, 只要你有工作有能力養大佢, 若果小朋友的爸爸根本冇做老豆老公的本份, 今時今日的女性係可以冇另外一個新天地的.

放鬆些, 睇住寶貝的成長, 佢有你的照顧, 你有佢响你身邊, 總會有解決的辦法.

KooKuKooKu :pint:

大宅

男人無需要又正唔正常呀?

男爵府

有性或者冇性絕對不會是離婚的理由, 你們要坐低好好的談一談。

別墅

試下要佢幫你分擔啲家務 咁你唔使一個人做咁辛苦 都可以有多啲時間陪佢啦

大宅

C6經常都話已盡力喎,自己去返塔車連食飯+下午茶、買煙等等,每日花費最少$160喎,而且佢做散工,放假又經常去大陸,又話要同人打關係喎,好以今個月只比$3500我,有錢先再比你啦,淨交租都比咗$2000啦,我點頂呀?仲有咩心情做愛呀?大佬!唉。

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

大宅

回覆 機會在面前 的帖子

你係指唔一定唔正常?定真係唔正常呀?

首頁

尾頁

跳至