單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: *22╭歲以下媽媽。﹏。part4*

如果比wincy既我可以幫佢拎埋~
因為我過幾日都要拎埋尿片比佢~
不過佢都未肯定係仔定女~
但係winmi就肯定左囉~~
一係今晚問下佢地要唔要囉~
如果要既~到時再睇下點拎比佢地~

珍珠宮

好媽媽勳章

mak,
仲話可愛,比佢激c呀!又試過收埋大哥哥隻錶響電視下面條"la"度 ,將自己d玩具,奶咀收響梳化後面

男爵府

maggielau0705,

哈哈~我已經當左你係我既再生父母啦~
你唔知咩~
嘩....咁我好細過姐~所以大我好多都唔出奇~
我仲未度過青春期嫁...

珍珠宮

好媽媽勳章

cat,
係渦你夠18歲未呀???

再生父母唔好啦!當多個家姐算啦!~

男爵府

mak,

鼻敏感我都有....不過我屋企所有人都冇~
我都係到左13-14歲先開始有~
好似話鼻敏感其實係可以傳染嫁...
我就係比我以前既男朋友傳染....真係多得佢唔少~
可能你仔仔係返學果陣比同學仔傳染左都唔出奇...

男爵府

maggielau0705,

好衰嫁....我一早話過比你知我幾歲...
你咁快唔記得左~ :-(
我緊係未夠18啦~你果陣時都話我個樣唔似既~
你仲哄得我鬼咁開心~依家你又問我夠18未.... :-(
我得16歲咋.....我bb出世果陣我就17歲....

大宅

maggie,

唔好咁啦∼
佢都係覺得好玩先會咁姐∼

大宅

cat,

唔係呀∼
我個仔得o個10幾日大就知佢有呢d 敏感ga la∼
e生話係遺傳ga∼

珍珠宮

好媽媽勳章

cat,
唔好 :-( 啦,我係印象中記得16,我生左霖霖之後就有老人痴呆啦! :-( 成日都唔記得野,打比隻老想叫佢買野,打通左我都已經唔記得自己想講咩啦! :-( :-( :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

mak,
等你仲話囡仔會乖d,有時我鬧佢,都問佢到底係咪囡仔黎架!~

大宅

maggie,

你女女係小數∼
咁大多數既女仔都好乖ga ma=﹏=

珍珠宮

好媽媽勳章

mak,
:-( 佢可能馬騮年出世

大宅

e..我表妹都係猴女黎ga∼
我表妹又唔係話好百厭ga wo∼

珍珠宮

好媽媽勳章

:-( :-( :-( 點解

大宅

可能係因為你or你老公百厭∼

唔好喊啦∼
active都好過我表弟呀∼
斯文到死∼

珍珠宮

好媽媽勳章

mak,
你而家讀緊咩?/點解cat唔見左既

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

halo all mama
我都起身la,仲食埋粥tim~
我琴晚打左俾gutgut同佢傾電話,佢話佢老豆約左佢今日飲茶,仲會叫埋個賤男,我同佢講叫佢o係佢老豆面前同個賤男講清楚,唔知講成點呢?

我個仔lee排好煩ar,唔知係咪牛牙,但d便便又唔似wo,開始識百厭la,成日要企,又要唔識企,連坐都未坐穩點企ar?唔俾佢企佢又嘈.......激c我la

男爵府

我岩岩電腦hand機牙~ :-(
之後就去左沖涼....舒服晒~
唔知點解琴晚同今日個肚都好脹~
而且bb又冇咩點郁wo~ :-(
死啦~會唔會有事嫁~
我d大肚婆擔心病又發作啦~ :-(

男爵府

mak,

係咩?咁你男朋友有冇鼻敏感牙~?

大宅

maggie,

我讀緊high hip of accountancy呀∼

首頁

尾頁

跳至