美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:babypoo 的帖子

不過我諗趙係全港做得最多invis.的牙醫,真係一上網search便見他名字!勁多人!
我不用remove teeth, 只磨細少少偷位,感覺上全靠美國的牙cool, 牙醫無乜技巧可言!

複式洋房

我打電話去卜個時都聽到佢地好忙呀
姑娘好惡
搞到我仲驚

Anyway我都卜左今晚去見一見dr la

希望唔洗等咁耐啦

禁止訪問

複式洋房

jenniewoo 發表於 12-11-16 11:22
DR事件後真的不敢相信美容院
而且價錢也太低了吧
真的是全程由有資格的牙醫負責嗎?
首先,我地公司代理果幾間美容院完全沒有相關產品銷售,dr事件的確令人髮止!!!代理公司都不採用國內/韓國產品,通常都係用美國,英國,瑞士,產品質素有保証

價錢其實唔算低,只係我地代理果幾間美容院,佢分支有做埋牙醫保健果類ge服務
你知啦,出面有好多有名牙醫,因為佢地的名氣,令cool一次牙都貴出市面價很多,仲有呢,有d牙醫仲係私家醫生,貴d真係唔出奇

而我地公司代理果間,d牙醫同牙醫顧問係註守係果到,唔需要被場費,和借用醫療器具ge需要.
佢地只係全職幫客人提供牙齒方面ge服務,不遜於方間牙醫

過程好簡單,首先,booking去看牙醫顧問,牙醫顧問會提供相關服務,之後客人就挑選合適自己,最有效,最經濟 ge服務
如果覺得不合適自己,就可以唔join個plan.
就係咁簡單

希望可以幫到你地

侯爵府

睛靈勳章

philcks1 發表於 12-11-16 13:50
首先,我地公司代理果幾間美容院完全沒有相關產品銷售,dr事件的確令人髮止!!!代理公司都不採用國內/韓國產品 ...

牙醫顧問........what is his name?

複式洋房

Wishsss 發表於 12-11-16 14:13
牙醫顧問........what is his name?

sorry,呢層我真係答你唔到因為我唔係係美容公司入面做
我只係幫佢地推廣d 服務

侯爵府

睛靈勳章

philcks1 發表於 12-11-16 14:17

複式洋房

Wishsss 發表於 12-11-16 14:24
sorry,我都係老實咁答你

伯爵府

畀面勳章

引用:我箍緊隱形牙箍,叫Invisalign.+每兩星期換

原帖由 Momotat 於 12-11-15 發表
我箍緊隱形牙箍,叫Invisalign. 每兩星期換一個牙箍,d牙會慢慢變整齊,真係唔太覺眼的,值得一試!:excited ...
請問幾錢同要幾耐呀

大宅

引用:Babypoo,+係呀,真係唔太覺眼,仲有係我mok

原帖由 Momotat 於 12-11-16 發表
Babypoo, 係呀,真係唔太覺眼,仲有係我mok完牙之後個洞都可以在牙膠加d白色野遮住,mok左牙都無人知。我d ...
Can u also pm me the dr info pls? Tx!

大宅

philcks1 發表於 12-11-16 14:17

大宅

iris_yip1030, pancake1021,
Please check PM. 我純粹是用家分享!

侯爵府

睛靈勳章

Momotat 發表於 12-11-16 16:27
iris_yip1030, pancake1021,
Please check PM. 我純粹是用家分享!

純粹用家分享?! then why not just tell us the name here? why pm??

大宅

回覆:想趁聖誕假的起心肝去箍牙

Wishsss,
因為樓上有興趣既人都係問我PM, 所以我咪PM覆囉!
我有post我戴箍張相架,我只想說我真係箍緊,係"用家",絕不是"推廣服務"。

洋房

回覆:Momotat 的帖子

Momotat 可以pm我你的牙醫資料嗎?我老公亦將會cool希望比較一下我自己位牙醫跟你那位牙醫

洋房

引用:Quote:Momotat+發表於+12-11-16+16:27+iris

原帖由 Wishsss 於 12-11-16 發表
純粹用家分享?! then why not just tell us the name here? why pm??
其實pm都只因為大家不想幫人賣廣告吧

大家只想share一下,有興趣的話才pm law

禁止訪問

回覆:Momotat 的帖子

別墅

引用:Quote:Momotat+發表於+12-11-15+21:44+聽ve

原帖由 babypoo 於 12-11-15 發表
已經帶住左架啦?!
真係完全見唔到有帶住野wor
一D都睇唔出你之前係爆牙wor
Pm me plz

大宅

回覆:想趁聖誕假的起心肝去箍牙

jenniewoo, lovingyou, minicancan,
Please check PM, thx!

洋房

引用:jenniewoo,+lovingyou,+minicancan, Please

原帖由 Momotat 於 12-11-16 發表
jenniewoo, lovingyou, minicancan,
Please check PM, thx!
原來我跟你是同一間的
我不用mok牙所以比你平哦而且因為朋友介紹我的,所以姑娘送了一盒漂牙藥水給我

首頁
12345...6

尾頁

跳至