自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: (港島區)有無好中醫介紹~

[size=x-large]婦科聖手 [quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:

[quote]
andy大肚公 寫道:
[size=x-large]小弟就係港島最好
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

子爵府

[size=x-large]君子動口不動手

JENNYSKY 寫道:
[size=x-large]婦科聖手

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

[size=x-large]非禮勿言,非禮勿視
andy大肚公 寫道:
[size=x-large]君子動口不動手

[quote]
[size=x-large]婦科聖手
[/quote]
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

子爵府

我以前有個睇開係柴灣,啱唔啱駛????
pm我啦.....

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我体開個中醫話下午3-4點飲葯係最好架bor~~ [quote]
steffany 寫道:
你唔記得佢成日都[size=x-large]半夜先黎飲中藥

[quote]
monmonpupu 寫道:
la ma都唔睇中醫

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

[quote]
andy大肚公 寫道:
[size=xx-large]有殺冇賠

[quote]
bowling2004 寫道:
[quote]
xx寫道:
[size=large]小弟就係港島最著名

珍珠宮

仲好惡c能燈添呀 更年期男人一個,遇正拒心情唔靚仲要比拒

不過人夾人囉,有人真係体得好既。。。
EVA222 寫道:
吉叔名氣大,我唔太buy佢,曾經睇過一排,睇症馬虎態度惡劣,做唔到醫者父母心,依家診金百二,兩下即寫葯方打發你走

[quote]
以前有媽咪話吉叔好

click here
[/quote]

禁止訪問

珍珠宮

甘~~~你遇到好既中醫未jet 我就未遇到

禁止訪問

珍珠宮

我都唔係睇婦科[quote]
[size=x-large]婦科聖手 [quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:

[quote]
andy大肚公 寫道:
[size=x-large]小弟就係港島最好

珍珠宮

la 丙,

珍珠宮

[size=medium]係啦... 仲邊有街客敢入

珍珠宮

大聲大聲朗讀病情 仲要俾佢 咁唔好攪我喇, 我驚我同佢互
EVA222 寫道:
係呀變態架!仲完全無私隱,大聲朗讀病情,問兩句俾佢兇添
天涯何處無醫師,我會揀係醫學院受正統訓練,國內大醫院出身的中醫師,多數兼備有西醫知識.

[quote]
3littlepigs 寫道:
仲好惡c能燈添呀 更年期男人一個,遇正拒心情唔靚仲要比拒 [quote]
EVA222 寫道:
吉叔名氣大,我唔太buy佢,曾經睇過一排,睇症馬虎態度惡劣,做唔到醫者父母心,依家診金百二,兩下即寫葯方打發你走

[quote]
以前有媽咪話吉叔好

click here

珍珠宮

醒字精神,有亂檔,無答案
EVA222 寫道:
[size=large]講到La sing想睇婦產科咁款,何止離題直頭離譜,乜無街客搭嗲

大宅

等我呢個好似正常嘅人答一答你啦
天后有個叫做羅輝都幾好嫁
有興趣就pm我啦
[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/02/18/161709.gif[/img]

伯爵府

畀面勳章

羅輝係唔係玻璃街果個呀?

[quote]
22182218 寫道:
等我呢個好似正常
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

大宅

係琉璃街呀 [quote]
羅輝係唔係玻璃街果個呀?

[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/02/18/161709.gif[/img]

首頁
12345...6

尾頁

跳至