夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

畀面勳章

睇吾到
給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

複式洋房

回覆:見到狐狸精啲whatsapp

自己老婆大住個肚 點解可以咁做
仲要唔認
認同你唔好走 要走都係你老公走

大宅

好賤格,個樣好唔掂!

侯爵府

login 就睇到,不過無咩睇
樓主,依家先攪清楚你原唔原諒佢先,之後再諗點做,因為有d野做錯咗個主導權好易落係對方手。

唔好點評我

大宅

隻狐狸精真係好樣衰!成個馬拉雞咁!咁都可以做md呀?唔係化!
你引佢上黎屋企嘛,你去開門睇佢有咩講!

大宅

我頭先睇我c6個電話,發現個賤人原來用另一個號碼whatsapp我C6,我c6有另一個號碼

大宅

樓主唔好咁激氣呀,小心自己身體!
唔好介意我咁講,就算你打去鬧隻狐狸精,post佢facebook又如何?只係發洩左自己嬲的情緒,最重要係管好/睇住自己個男人,大家好好傾下之後要點樣做!始終發生呢d事件,個男主動先,定個女人主動先,其實最唔啱都係個男人!

happyb_happyb  AGREE~~  發表於 12-12-30 15:58
chiyin8  agree!  發表於 12-12-30 09:35

大宅

引用:我頭先睇我c6個電話,發現個賤人原來用另一

原帖由 tctg 於 12-12-30 發表
我頭先睇我c6個電話,發現個賤人原來用另一個號碼whatsapp我C6,我c6有另一個號碼

...
咁你c6有乜解釋?你c6有另一個號碼係一向都有,定係發生呢件事後先有?

侯爵府

引用:樓主唔好咁激氣呀,小心自己身體! 唔好介

原帖由 icecream1405 於 12-12-30 發表
樓主唔好咁激氣呀,小心自己身體!
唔好介意我咁講,就算你打去鬧隻狐狸精,post佢facebook又如何?只係發 ...
agree~ 樓主你唔係要去對付個女人,重點係處理你同你C6嘅關係~ 上面有jm講得啱,女人一街都係,你可以管得邊個,right? 呢段關係入面,最重要係你同你C6兩個人,坐低,冷靜D,深呼吸,諗吓自己想點先,加油,支持你呀~

大宅

先對抗外敵,再搞好內政。
就約個女人上黎,一來個女人可能唔知佢有老婆,二來可以問清楚到底佢倆個係咪已經有一手。正常女人知道原來愛郎已有家室都會走;但如果佢仲要死纏,你就喺facebook廣傳出去,睇下個女人仲有無面見人。
好做唔做學人做小三。真係想打巴佢

大宅

咁佢倆個一定有嘢。。。如果無嘢做乜無啦啦send嘢去佢另一個電話先
質是話對方都已經知道你知道佢的存在。而佢亦都唔想放手

珍珠宮

mak xx

子爵府

見到狐狸精啲whatsapp

冷靜,小心身子,個賤貨擺明一早知你存在啦,唔好鬧喇,俾佢寸返你轉頭,話係你老公主動,咁點吖!呢啲賤人都唔知衰架啦!知得太多盞仲傷心!!!

禁止訪問

引用:+https://www.facebook.com/#!/profile.php

禁止訪問

大宅

回覆 樂庭 的帖子

我尋日朝早扮我老公同佢WHATSAPP 既時候,佢主動話要黎我屋企, 之後我同佢講,唔好,我C9係度,唔方便
跟住佢就冇講D咩, 但就SEND左張唔知咩相俾我C6....
咁佢即係都知道我既存在啦?!
C6就當然話係個條女揾佢, 佢有搵, 更加冇心去搵, 但條女知道我地地址,咁即係C6同佢影過相?我真係唔知,
佢話佢唔會亂搞, ....但....我都唔知

大宅

打錯...係冇搵

大宅

見到C6尋晚好似小朋友做錯野咁反應,我真係更加覺得佢身有屎

大宅

回覆 tctg 的帖子

擺上高登起佢底啦

禁止訪問

引用:見到C6尋晚好似小朋友做錯野咁反應,我真係

首頁
12345...8