夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 七月十四鬼節有冇人要返奶奶處做節?

做冬好大件事架喎~~
果時我以為自己有左都要去幫手洗菜開檯執檯, 去遲d都比99鬧到過左十五呀..... 仲要我已經係最早到果個架啦, 其他2個仲遲但都鬧我先......
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

別墅

我個晚同老公 '咩咩', 唔怕個呵????

別墅

0269annie 寫道:
佢又未做鬼,鬼節又關佢事,去到食飯成日問我個仔做乜唔打電話比佢,我個仔都未夠4歲呀!痴痴地線

咪係囉......

?-( ?-( ?-( ?-(

王國長老

王國長老

上奶奶度食飯,先知原來潮州人係做鬼節既第二日,唔係做正日 :mrgreen:

其實撇除鬼節應唔應該做節呢個問題,我都食得幾開心,奶奶煮晒冬菇,斬隻雞咁,好豐富 :mrgreen: 食飽飽,咩節都好啦 :mrgreen:

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至