爸爸專區

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 呀B 出世喇!!!

大宅

thank Q!!!
Lawbut

大宅

新 B ? 小 Lawbut ?

大宅

yes, this is my 6 day old little B
shanjun 寫道:

新 B ? 小 Lawbut ?

Lawbut

洋房

恭喜! 恭喜!
BB is QQ BB. He has so many hair woooo.
我哋要活在當下, 享受生命 :-D :-D

大宅

Yessss!!!! Thank Q
rkkleung 寫道:
恭喜! 恭喜!
BB is QQ BB. He has so many hair woooo.
Lawbut

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

一見到lawbut兄既囝囝咁可愛就想快d到出年2月,我個囝唔知係咪都咁QQ呢....

但係一見你地話小B既開支....

大宅

多謝先!每個BB唔cry 嗰陣都咁得意,一 cry 就好似變咗惡魔人咁,岩岩先領教完....
Anyway, 祝妳生個可愛的B哥仔....我兩公婆都要訓喇,一陣下半場就快到....
LilianLegend 寫道:
一見到lawbut兄既囝囝咁可愛就想快d到出年2月,我個囝唔知係咪都咁QQ呢....

但係一見你地話小B既開支....
Lawbut

大宅

BB咁細係唔識扭計既,佢喊係出於佢本能需要,不外乎肚餓、熱、冷、要換片、寂寞等,好在頭6個月有媽咪俾佢既擴體保護,一般係唔會點病(先天既則例外)。

你要多細心觀察佢既需要,攪掂就自然唔會勁喊。

頭幾個月日日唔同樣架,大得好快,你欣賞下就唔會覺煩。

首頁

尾頁

跳至