潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆 #1 jantw1001 的文章

一般$400-$500左右,比款O.K嫁,比款佢有90%以上似,比款貴多$60蚊倒,不過記得幅圖要清楚,你比款做最好比多幾款佢地睇,佢地會比專業意見你,睇你啱唔啱著你自巳拿比佢既款,佢地會睇埋你既腳型嫁!唔啱佢地會講你知的!

複式洋房

咁都唔算好貴,
等我得閒都去睇下先,
thanks

原文章由 tongsing9 於 07-10-31 03:27 發表
一般$400-$500左右,比款O.K嫁,比款佢有90%以上似,比款貴多$60蚊倒,不過記得幅圖要清楚,你比款做最好比多幾款佢地睇,佢地會比專業意見你,睇你啱唔啱著你自巳拿比佢既款,佢地會睇埋你既腳型嫁!唔啱佢地會講你知的! ...

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

環球大廈p字頭這間造的鞋好不好著我唔知,只知那個sales的服務態度很差。事源我帶了對舊涼鞋去叫他們為我照樣做一對出來,點知佢話這樣做唔到那樣做唔到,還要開價$599,我要求做36size佢又話我應該要做37size才對,她還未弄清楚我是客人我比錢喜歡要做36或37是我的自由,當然最後我也沒有在這裡做鞋。

後來我去了域多利皇后街一間v字頭的鞋舗(那麼巧合那p字鞋舗也有一間在隔壁),他們的服務態度都唔知幾好,那個師父還自動提議說我可用37號的size(因前掌闊會舒服d),後面可以幫我改短到好似36size那個長度,還平d,只是$4xx。他說不能保證100%完全一樣,但有信心可以有80%相似度,我當然明白,到後來收鞋時更是充滿驚喜,因為相似度有90%!

大宅

著貴著平都會腳痛~~~:-( :-( :-( :-(

旅遊分享>[開心遊日記]

複式洋房

回覆 #2 EmilyBB 的文章

HI,

可否給我地址呀? 我都想做!

TKS!:lol:

首頁

尾頁

跳至