跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 藍田媽咪請進

那日我都有幫你們的小寶寶影相,不過我都係技術差, 好蒙,所以都不能send番比你地,sorry!

另外我都同亞仔係星光打道整左手印啦!真係多謝你地,如果唔係你地話我知有得整,我就會幫襯honeybebe,依家平咗好多!

prutong:

我的e-mail: [email protected]

Lilypie Expecting a baby Ticker

大宅

我個手模重未攞呀!你地個做得靚唔靚呀?
Prutong:
My e-mail address: [email protected], pls send me the photos. Thanks.

大宅

Sorry Sorry AR!!!!!!!!!!

My BB coughed very seriously....therefore we did not come to avoid infecting other bbs............ :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

別墅

我個手模都未攞呀,因為我拎埋張相比佢加落去.

Lilypie Expecting a baby Ticker

大宅

原來係o甘......昨天我個女都病呀.

頂級美人 寫道:
Sorry Sorry AR!!!!!!!!!!

My BB coughed very seriously....therefore we did not come to avoid infecting other bbs............ :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

prutong & elaine

唔緊要啦,我知好難影得好,因為佢地係咁郁,所以多數會朦...
你地個日幾點散呀??我返到去佢已經要瞓,真係要比佢見多d bb朋友.唔駛咁細膽...

大宅

好似6:00PM左右散

大宅

Prutong,

Your bb daughter always gets sick ........... take care.

洋房

我都想同BB做手模, 請問幾多錢及是否得一間?

別墅

我昨日去了星光大道拎手模啦,好靚呀!係得那一間的,所以一定搵到.不過昨日起加了價,單手$150.

1set-雙手加雙腳連相&玻璃箱,由本來$580加到$750!(不過都平過honeybebe)好彩我早幾日前帶亞仔去整了.

大宅

嘩....加左o甘多呀....我個陣只做左1手+1腳+自己係10蚊店買左個用來裝車仔個d箱, 成為$210, 效果都唔錯wor.

複式洋房

嘩!! 貴左咁多 仲想同亞仔再整對腳模添, 先知果日整埋就可以慳返d..........

首頁

尾頁

跳至