想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

恭喜恭喜
恭喜恭喜
恭喜恭喜
恭喜恭喜

別墅

引用:轉眼由+2010年到+2013經歷漫長+3年,+BB終於

原帖由 HumptiDumpti 於 13-07-19 發表

轉眼由 2010年到 2013經歷漫長 3年, BB終於在多翻波折 ...
謝謝樓主分享及鼓勵

大宅

回覆:HumptiDumpti 的帖子

好感謝你咁忙都上黎同大家分享,我看完後都戥你和你的家人開心和感動。。。在此衷心祝福你永遠幸福快樂!BB身體健康快高長大!

大宅

恭喜!大家都有唔同問題,大家都要加油!願主保守扶持你我,當然仲有樓主嗰bb,

大宅

引用:睇到我我2年經歷2次小產本只想給大囡多個伴

原帖由 akilimama 於 13-07-19 發表
睇到我我2年經歷2次小產本只想給大囡多個伴,但...........
我高齡啦,決定放棄........ ...
加油啊!
我都努力緊第2個,唔好擔心,好多高齡都有

大宅

恭喜你呀!睇完你個post之後都有正能量,
希望你的bb健康成長,各位jm努力!

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

HumptiDumpti 發表於 13-7-19 15:48
轉眼由 2010年到 2013經歷漫長 3年, BB終於在多翻波折下於上周突然 ----- 幸好最後有驚無險, 平安出生了。
...

恭喜妳啊!! 我都係2010 年到宜家.. 不過係未BINGO 過... 現還在努力尋求醫生幫忙中.... (IVF 太貴負擔不起)
祝妳和妳的BB 健健康康!!!

複式洋房

多謝分享,恭喜

大宅

恭喜!

別墅

回覆:三年生B血淚歷程…希望可以給大家一點鼓勵

恭喜!謝分享!

大宅

畀面勳章

引用:轉眼由+2010年到+2013經歷漫長+3年,+BB終於

原帖由 HumptiDumpti 於 13-07-19 發表

轉眼由 2010年到 2013經歷漫長 3年, BB終於在多翻波折 ...
恭喜啊
完全中晒啲心路歷程!外人或者生bb當食生菜啲人係完全唔會明,大家唔好放棄,包括我自己,總有一日bingo!

男爵府

多謝大家既祝福!亦送上我地既祝福比呢度既各位 jm , 祝大家早日心想事成。

吾好意思, 之前開左呢個 post, baby 平安出生後, 好希望可以係呢版同大家 share 下一d 正能量, 但湊new born 同坐月真係好眼瞓, 所以好耐無覆 post。

我知道有吾少 jm pm左我關於我睇醫生既過程同醫生 資料, 我都未覆到。promise 大家, 呢幾日會打番出黎 or pm 回覆。

大宅

回覆 HumptiDumpti 的帖子

樓主真的很勇敢, 對呢度d jm也很有心, 祝你同bb都身體健康! 其實我都想知你講的"有可能有幫助的藥"係d咩, 同埋睇咩醫生, 有咩特別treatment, 可以講得詳細dd嗎?
樓主唔嫌我長氣或要求多, 我都小x過兩次, 感覺很無助, 不想再有第三次, 心理真的很大陰影...我諗呢度既jm 都會明白我

大宅

樓主,你好嗎? 我之前PM過你問你拿些醫生的資料, 恭喜你苦盡甘來。我都係再接再勵,可惜在5及今日7w又流啡, 我都打定輸數, 同上次一樣, 又係咁,我今次真係盡灑力,5﹣7w都無返工, 日日食中藥, 食阿膠, 食aspirin及塞藥,結果都可以仲有野流,真係認命, 我一直希望有天好像你一樣,在此鼓勵大家。。。祝寶寶健康快樂成長

首頁

尾頁

跳至