自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

唔講唔得,殘體字泥既 _ 你!

侯爵府

好媽媽勳章

991129 發表於 13-8-23 11:43
大家D回post好攪笑

HK BK JM

男爵府

回覆:荃灣悦来商場奇x天地男職员趕客人走!

自己唔好好睇住小朋友仲話人,職員唔係下下幫無知細路、蠻不講理的大人收拾佢地搗亂的物品ga,如果個個都咁不知所謂,整亂人地貨品要人執手尾,個職員仲使做其他嘢?比人嚇親就話報警,勸你唔好同個小朋友去街 ,出面大把嘢嚇親佢。

伯爵府

BK Milk勳章

大陸好好招呼架,返大陸消費啦

伯爵府

畀面勳章

呢個職員我都認得(爆炸頭),我仔問過佢筆袋放咩在咩位置,佢都好nice答喎。

公爵府

點解你覺得店完人地件貨唔應該擺番原位? 唔通你想件貨自己生對腳行番埋去?

搞到爆炸頭咁樣,我諗你係咪skip 左某d部份?

不過以一個祖母級人士泥講,識用電腦打咁大篇野,確係小輩少見,勁

大宅

點解兩歲唔識攞返啲野去原位? 由開始識玩玩具時就要教架啦~ 無論你有冇買野都好,基本禮貌係必需! 唔通條街有人清潔,你就可以任意整污糟啲地方?

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

要投訴人,請先檢討自己。如你認為自己同"孫兒"冇問題,而係店員唔好,那麼請你及你的鄉親不要再去那店了,免得你氣難下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我成日都帶我對仔囡(3歲半&2歲)去個到睇玩具,
從來都未試過未人鬧GA WOR....
事出必有因,唔好以為係到嘈就有人會幫你,呢到D媽媽好醒GA~

大宅

引用:回覆+ayya+的帖子未去这間店時,已听聞这间

原帖由 Ocean11 於 13-08-23 發表
回覆 ayya 的帖子

未去这間店時,已听聞这间店的男職員态度好差。不過今次亲眼見到店舖職員趕客走,平生還 ...

大宅

間嘢我同二歲半仔仔成日去,仔仔成日手多多咁搞嘢,我都會教佢唔好搞同埋要放返好!去咗咁多次都未試過俾人講/鬧過。樓主,事出必有因,你出咗post後d jm都話佢地d staffs好nice, 冇人有任何問題,只有你一個有問題,咁你就要好好反省下啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

本來我都想回應一下, 不過都唔駛了, 大家都講左我想講既野~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章

引用:+本帖最後由+iamlonelypig+於+13-8-23+11:2

原帖由 iamlonelypig 於 13-08-23 發表

OH~~~

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

早兩日我仔同佢d 朋友仔都去過,只係睇冇買,冇比職員不禮貌對待wow, 如果比人趕我諗你係冇講晒原整既情況出黎囉,事出必有因。

執子之手,與子偕老~

大宅

小小事就想報警:;pppp: 吾好晒警力啦auntie

禁止訪問

大宅

小小事就想報警:;pppp: 吾好晒警力啦丫姨

伯爵府

好媽媽勳章

樓主很利害呀, 說兩年前生了第一件, 還說醫生不好, 現在準備生第二件, 但又可以說有孫子:;pppp:實在太利害了
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

首頁
12345...11

尾頁

跳至