跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 肚痛

哈哈哈哈
我覺得好搞笑 , 我地呢班姊妹都係....
1. 初時成日肚痛, 過左1-2個月之後就好d啦
2. mimi 又脹又痛, size 仲越嚟越勁喲
3. 又成日放屁, 好多時又臭又響....
4. 成隻大食懶咁, 成日要zzzz, zz 完又zz ,但係,又會失眠
5. 開始無記性
6. 口味開始改變.....
.....
he,he --同是天涯隣落人-->我地就嚟做媽媽喇....... 好開心

別墅

yeah!!!!
可能2007年12月既靚媽媽都係咁啦!!!

lindacsl 寫道:
哈哈哈哈
我覺得好搞笑 , 我地呢班姊妹都係....
1. 初時成日肚痛, 過左1-2個月之後就好d啦
2. mimi 又脹又痛, size 仲越嚟越勁喲
3. 又成日放屁, 好多時又臭又響....
4. 成隻大食懶咁, 成日要zzzz, zz 完又zz ,但係,又會失眠
5. 開始無記性
6. 口味開始改變.....
.....
he,he --同是天涯隣落人-->我地就嚟做媽媽喇....... 好開心

洋房

所以話生BB真係好大代價,而家先係一個開始,
各位姊妹,要加油呀!黎緊應該仲有好多好多唔同既變化出現架!要好好享受呢段日子呀!一世人冇幾多次架咋!(咁諗會開心 d, hehe~:lol: )
仲有,就係一定要俾我地既 Honey知道我地有幾咁辛苦,要佢地對我地好 d,哈哈!
[/url]

洋房

he he , 係呀,係呀,
大家努力呀...... 仲有7個幾月.. 好快好快..

大宅

好媽媽勳章

呢排肚痛真係少左, 只係耐唔中有啲好似M痛既感覺, 但家陣我發覺坐得耐(大約一個鐘左右)就覺得腰骨有啲痛, 訓得耐又會腰痛, 好鬼煩呀!!!

口味我覺得都係差唔多, 只係有時會想食啲甜野, 而胃口就差左~

mimi痛既問題我已經解決左, 因為早幾日我去買左幾個大少少既bra, heehee~ 唔駛買太多個ga, 因為好快又要換bra, 無謂o徙$$$啦!

大宅

wfhehe,

非常認同你呢番說話! 我地個個不過係懷孕初期,我地身體同心理,仲有bb身體都會一日一日咁改變,簡直就係一個神奇旅程。唔怪之得有人話,做左媽媽先至係真正女人!靚太們,你地個個都好偉大啞!

各位媽媽,我有寫懷孕日記,主要記得當日身體變化同心情,每日只係簡單幾句。將來呢本日記會係你同bb,甚至係全屋企的寶貴集體回憶

我仲會成日照鏡,留意自己身體每日的改變,大家細心留意下,其實我地身體巳經有好多微妙改變去配合,好神奇!

首頁

尾頁

跳至