美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我問過2間, 佢哋都話小腿通常要分2次打(打完第一次,2weeks later再打第二次), 因小腿用嘅份量多D, 但最好唔好一次打咁多, 如果唔係隻腳會好酸軟,咁你使唔使分2次??
原帖由 煇煇媽媽 於 09-8-23 00:59 發表
我報告...打左重有2日左右就一個月喇, 我覺得效果幾滿意呀....隻小腿依家舊肌肉望落肯定有瘦左最少一半...好開心架...第1次幫襯美容院係有效果架咋....

有興趣sis...可以pm我比details你地.... ...
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

複式洋房

我打左1次咋...無分2次打...依家打左差唔多1個月, 大約打左可能唔夠2支份量, so far淨係打果日有dd軟軟地, 第2日就無事lu

男爵府

我想知價錢同dr資料呀
thanks
可以pm or email我嗎?
[email protected]
thanks

我報告...打左重有2日左右就一個月喇, 我覺得效果幾滿意呀....隻小腿依家舊肌肉望落肯定有瘦左最少一半...好開心架...第1次幫襯美容院係有效果架咋....

有興趣sis...可以pm我比details你地.... ...

別墅

Please pm me the details. Thanks.

原帖由 煇煇媽媽 於 09-7-30 09:57 發表
我今年裡面打左3樣..想分享下...

1.瘦面, 效果好好..我本身出世都係國字面, 大個衰食香口膠, 塊面好肥, 做左勁多treatment都唔得...我問過我家庭醫生先去打...醫生話好安全, 唯一唔好處就係只可以keep6個月, 我心諗 ...

子爵府

煇煇媽媽:

請問可以send d 資料比我嗎?
我有興趣哦
thanks

原帖由 煇煇媽媽 於 09-7-30 09:57 發表
我今年裡面打左3樣..想分享下...

1.瘦面, 效果好好..我本身出世都係國字面, 大個衰食香口膠, 塊面好肥, 做左勁多treatment都唔得...我問過我家庭醫生先去打...醫生話好安全, 唯一唔好處就係只可以keep6個月, 我心諗 ...

男爵府

pm me~thx~

複式洋房

hh

...

民房

botox

Dear 煇煇媽媽:
Can you PM me the address and doctor for Botox小腿. Please.
Thank you so so so much!!!

別墅

可以PM我嗎?? 謝謝!!

大宅

好媽媽勳章

i want to know more, cna u pls pm to me, thx!

複式洋房

雖然快見效, 但......................
都係想清楚..............

複式洋房

上次我夾人打botox時, 問晒醫生唔同地方打botox既價錢, 比大家參考一下.

大家緊記韓國野, 最多可以keep 2-3個月.
美國botox, 肉毒桿菌始祖, 可keep 4-6個月, 但價錢貴D.
英國(下面媽咪講既Dysport)野聲稱keep得耐d, 好似6-9個月...(我岩岩4月同另外兩個媽咪打左瘦面, 未知道係唔係耐過美國botox)
其實仲有大陸野, 不過我睇開個醫生無用, 佢話大陸野自己都唔敢用.

瘦小腿
韓國 $5000
美國 $7400
英國 $6200

瘦面
韓國 $1600
美國 $2800
英國 $2400

PS, 唔係美容院sales賣廣告, 只係想同大家分享, 因為之前有媽咪同我講, 上到美容院先知道自己原來只係打韓國botox.
我只係唔想大家比左錢, 打之前一刻先知道自己打咩, 呢d野, 始終直接去診所搵醫生, 安心又唔駛比人斬一頸血

民房

Hi 煇煇媽媽,

Would you please email me the doctor's information? And the location? Thanks!

Thanks a lot!

原帖由 煇煇媽媽 於 09-9-19 15:45 發表
...

禁止訪問

洋房

有無醫生可以介紹下?

別墅

煇煇媽媽:

請問可以send d 資料比我嗎?
我有興趣哦

民房

煇煇媽媽:
麻煩你都比D INF. 我, 謝謝分享.

大宅

好媽媽勳章

打botox是否一生人唔可以打超過兩次? 咁兩次之後, 點樣接受番打回原形?

大宅

唔知打手臂得唔得既呢?

民房

我都好想打T^T
can u give the doctor info to me ?.?
原帖由 heichunmum 於 07-5-26 00:20 發表
大約$6800,要Depend你嘅個別情況會有不同, 要由醫生決定

首頁

尾頁

跳至