自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:我的02經歷。。。

你們又可以住咁耐嘅

男爵府

引用:既然樓主未返,+等我ZIP個位講個比大家聽吓

原帖由 CircleFace 於 13-06-18 發表
既然樓主未返, 等我ZIP個位講個比大家聽吓啦!

話說有對夫婦同一個3歲的小男孩, 新搬咗入一個新屋苑, 個屋 ...
個小朋友咁……叻嘅!嚇死媽媽咩

禁止訪問

引用:見樓主分享佢啲經歷,我都好想講下自己既~

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

翡翠宮

引用:既然樓主未返,+等我ZIP個位講個比大家聽吓

原帖由 CircleFace 於 13-06-18 發表
既然樓主未返, 等我ZIP個位講個比大家聽吓啦!

話說有對夫婦同一個3歲的小男孩, 新搬咗入一個新屋苑, 個屋 ...
你……

棟督笑嗎?

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

女女好返未呀?
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

大宅

回覆 小bie豬 的帖子

別墅

等呀……等呀

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁多位我返黎啦,多謝你地關心我女女
佢而家冇咩事啦,不過要每6星期驗一次血,睇下D血嘅指數有冇出問題

唉...都唔知係咁啱定真係咁邪,一講就出事
之前好多JM都PM我叫我唔好再講,我都有諗過,
但一黎我真係唔想爛尾,2黎想知係咁啱定真係咁邪,
雖然咁樣講好似有D冒險,但都想知道有冇關係,
所以而家會繼續,但如果我個女或者屋企人再有事的話,
我就封口唔再講啦........

smallfish4    發表於 13-7-21 00:48

珍珠宮

引用:咁多位我返黎啦,多謝你地關心我女女佢而家

原帖由 小bie豬 於 13-07-19 發表
咁多位我返黎啦,多謝你地關心我女女
佢而家冇咩事啦,不過要每6星期驗一次血,睇下D血嘅指數有冇出 ...
不如唔好再講啦!我唔想你女女再有咩事

大宅

回覆:小bie豬 的帖子

囡囡仲有無一撻撻瘀呀?不如唔好講啦,有事點算??

侯爵府

sinyeechu 發表於 13-7-19 11:15
不如唔好再講啦!我唔想你女女再有咩事

其實都諗左好耐仲繼唔繼續好,而且好想知係咁啱定咁邪,
因為我嘅經歷我屋企人好多都知,亦會同人講,而且我都會同朋友講,
所以如果真係咁邪的話,我以後連係親戚朋友面前都唔會提啦

侯爵府

MuiC 發表於 13-7-19 11:19
囡囡仲有無一撻撻瘀呀?不如唔好講啦,有事點算??

已經冇晒瘀痕,如果真係咁邪的話,唔知係咪講船出事,
因為鬼屋嘅事,我成日提,成日講,連我細妹同呀媽都成日講,
其他經歷我都會同人講過下,所以唔似係因為果D,
反而船果單我真係好小,記憶中甚至係冇同人講過,
而且出果編野時間同呀女有事時間好接近.....

公爵府

小bie豬 發表於 13-7-19 11:32
已經冇晒瘀痕,如果真係咁邪的話,唔知係咪講船出事,
因為鬼屋嘅事,我成日提,成日講,連我細妹同呀媽都成日講 ...

好冒險wo

侯爵府

llssisi 發表於 13-7-19 11:35
好冒險wo

所以而家仲諗緊.....
會答返之前JM嘅問題先

侯爵府

cherylloveu 發表於 13-6-13 09:37
嗯嗯 .. 原來有精神病

果件事之後,無咩唔舒服,只係最初要靠安眠藥先訓到,同埋好易札醒

侯爵府

小歪仔 發表於 13-6-13 09:48
咁有冇查到佢係邊度跳落海?
因為船上除左你之外,都冇人見到佢跳~

佢係船上跳,架船係海中心,離長洲15分鐘船程左右

首頁

尾頁

跳至