親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

chickenwing2006 發表於 16-9-6 14:03
Apps 有得減咩?

Ctrip car 其實用咩 apps 先 book 到

我用尼個app,依家仲有國慶優惠。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+16-9-6+14:0

原帖由 yuyu.c 於 16-09-07 發表

男爵府

沒有國內電話號碼請問如何登錄?

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

mendywong2 發表於 16-9-7 16:38
沒有國內電話號碼請問如何登錄?
我本來入1300000000, 但根本無辦法同司機聯絡到. 所以最後CANX ORDER, 問朋友借了國內手機收SMS 咋.......

大宅

BK Milk勳章

rrma 發表於 16-8-23 10:16
我詳盡D 講....
我在免費取消日期前仍未收到司機資料, 咁我就搵番CTRIP 的客戶服務員, 話佢知, 如果仲未有, ...

請問點同客服聯絡? 我再ctrip 個apps 得set 好左的問答。無得自己打字。 系咪book 左有單先可以直接同客服溝通?

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

yuyu.c 發表於 16-9-7 01:52

想請教一下,C trip website 寫,4 人車只可load 2 件20 寸手提行李,有沒有JM 可以話我知係咪真架?

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

rrma 發表於 16-8-23 12:47
回覆 chung_ma 的帖子

我訂的是4人舒適座,,他們派來一架6人舒適坐來(看官網相估計). 我4人4件行李, 完全 ...

想請教一下,C trip website 寫,4 人車只可load 2 件20 寸手提行李,有沒有JM 可以話我知係咪真架?

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

威大嬸 發表於 16-8-2 14:50
皇包車和唐人接 , 分别是兩間不同公司 .
我用皇包車 , 經驗是即日有用車證 , 然後兩至三日有司機聯絡電話 ...

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:yuyu.c+發表於+16-9-7+01:52+我用尼

原帖由 高齡牛師奶 於 16-09-28 發表

...
我坐過4人車,都係一樣香港的士咁大,車尾可擺2個28吋。

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

yuyu.c 發表於 16-9-28 12:57
我坐過4人車,都係一樣香港的士咁大,車尾可擺2個28吋。

十分十分多謝你的回覆!好有用

男爵府

請問有冇試過book車由酒店出發去Alpensia?
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

請問現在book 21/12會否太早?

首頁

尾頁

跳至