親子旅遊

跳至

首頁
23456...10

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:想問下大家,酒店有無覆你地2大2小是否要加

原帖由 changcwp 於 14-03-01 發表
想問下大家,酒店有無覆你地2大2小是否要加床0r唔住得呢間酒店?因我小朋友6yrs同9歲,有無媽媽住過這間酒店 ...
我同你一樣,2大2小,6同9歲 我訂房時只寫2大1小,因為寫2大2小唔俾book。 我send咗email問酒店有關加床同早餐問題,收到回覆後再通知大家

公爵府

回覆:聖淘沙 movenpick 酒店6 折~~~

無得取消嘅term 好清楚,反而係早餐個point 有得拗。 我見agoda 有d 酒店,最平嘅offet 都係無得取消。我都係見個無得取消所以hold 住唔book.

侯爵府

runhotel網站有以下update

3月2 日更新:
多謝網友 Gean 向酒店查詢,透過官網訂聖淘沙 Mövenpick是不包括早餐的,如需要早餐每位成人SGD$25,小童SGD20 (未連稅)。不過酒店就會有免費 WIFI 提供
http://www.runhotel.hk/2014/03/M ... 9e-80743305&m=1

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:heilok 的帖子

⋯⋯佢地星期日係咪唔番工架,琴晚send email 問,未有覆。

男爵府

我琴晚打左去card度問,佢話未有收到過錢或hold錢既request, 佢話最好同酒店傾,又話可以取消張卡,但唔排除酒店都可以過數,因為付卡資料當時係正常使用

男爵府

有呀,我係佢send黎個emial度,有得按取消,登入後有呢句,我打算按取消

男爵府

成功取消左

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Koala_Chu 的帖子

如果 Deluxe King 加唔到床,我會轉 Heritage Premium Room, 相差 $2xx/晚。 費事去到張床瞓唔到,想俾錢轉間大 d 又冇房就麻煩,實俾 c6 哦爆我。 Anyway,等酒店覆我先算

禁止訪問

引用:成功取消左+ +

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

原帖由 amonyee 於 14-03-02 發表
成功取消左
下次唔好心急,plan 好晒時間,confirm 晒機票先訂酒店

男爵府

係啦,我都覺得我心急左
下次要諗真d。
我剛剛買左scoot機票,$6850六大一小,
01/07-06/07,今次真係飛啦。
平過聖誕好多😁😁

大宅

我訂咗28/3,連稅都唔駛千二蚊,好抵,之前係hotels.com睇折咗都要成千五蚊港紙

Koala_Chu  請看 #139  發表於 14-3-4 19:54

侯爵府

amonyee 發表於 14-3-2 13:52
係啦,我都覺得我心急左
下次要諗真d。

複式洋房

謝謝分享

水晶宮

引用:係啦,我都覺得我心急左下次要諗真d。我剛

係啦,我都覺得我心急左
下次要諗真d。
定晒就好,咁你住唔住番 moevenpick

子爵府

好媽媽勳章

引用:係啦,我都覺得我心急左下次要諗真d。我剛

係啦,我都覺得我心急左
下次要諗真d。

我都係坐scoot 8月飛

男爵府

我要再睇下個行程先,因為去既日數多左。但去既人數少左,但住既buget多左

男爵府

回覆:NamB 的帖子

你有冇加錢㨂位等等?
我就加左15kg行李,同去程早餐。
但冇加錢㨂位

首頁
23456...10

尾頁

跳至