自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我冇,你都冇啦臭八婆
原文章由 臭八婆 於 07-8-14 19:04 發表
我有呀,你無咩

珊瑚宮

原文章由 tobykin2006 於 07-8-14 20:33 發表

比比

唔怕....妳咁叻 由頭整過啦:mrgreen: :mrgreen:

唔得啦...........

我而家比個"個人空間攪到有心臟病啦...........

唔知幾時又會無曬呀..................................

我估我唔得啦

侯爵府

青蛙跳跳跳唔見o左既:-( :-( :-(

所有文章同圖都唔見o左:-( :-( :-( :-(

所有心血都付之流水:-( :-( :-( :-( :-(

無陰功呀大臣:-(:-(:-(:-( :-( :-( :-( :-( :-(

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

有一樣野好得意(好怪)....我個blog個頂頂咪係我囡囡張相黎既??...而家show出黎果張...係bk死之前果張...死完之後...我係upload過第二張架...但係只係up到去set野果度...出黎既...仍然係死機前果張...試左幾次都係咁....

珍珠宮

原文章由 貝貝 於 07-8-14 20:41 發表
有一樣野好得意(好怪)....我個blog個頂頂咪係我囡囡張相黎既??...而家show出黎果張...係bk死之前果張...死完之後...我係upload過第二張架...但係只係up到去set野果度...出黎既...仍然係死機前果張...試左幾次都 ...

係呀,貝貝,我未死機前係hello kitty做大頭,頭先我再升級時upload相係bk呢張大頭,但佢出嚟都比番張hello kitty相我,會唔會有望回復原狀呢?:-|

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

乜都冇晒呀)))))))))))))))))))))))))))))))))

BK 有冇理我地感受呀 ))))))))))))))))))))))):-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

珍珠宮

loney

你入到未呀? 係呢度入啦-->http://www.baby-kingdom.com/?uid-110826

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 ginger2006 於 07-8-14 20:43 發表

係呀,貝貝,我未死機前係hello kitty做大頭,頭先我再升級時upload相係bk呢張大頭,但佢出嚟都比番張hello kitty相我,會唔會有望回復原狀呢?:-|

會唔會...真係唔知...我諗...個個都會想有番囉...希望聽朝瞓醒覺...呢場夢發完...一切變番死機前咁囉.... :lol

珍珠宮

貝貝
佢現在又轉番頭先我升級後轉既相啦

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 ginger2006 於 07-8-14 21:15 發表
貝貝
佢現在又轉番頭先我升級後轉既相啦

唔知呢...我頭像相都係用番同一張...只係頂頂果張底圖死機後我轉左...不過到而定為止...佢都係用緊我死機前果張囉...

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

貝貝~~
希望成你貴言啦, 我地個個都唔希望心血白費呀 :D :D

原文章由 貝貝 於 07-8-14 21:01 發表

會唔會...真係唔知...我諗...個個都會想有番囉...希望聽朝瞓醒覺...呢場夢發完...一切變番死機前咁囉.... :lol

民房

我o岩o岩去過你個space, 你有相片係度wor, 仲有banner, 有blackground tim wor, 淨係唔見晒d日誌呀?-( ?-(
但點解我就只係得最original果個look既 :-( :-( :-(

原文章由 貝貝 於 07-8-14 21:22 發表

唔知呢...我頭像相都係用番同一張...只係頂頂果張底圖死機後我轉左...不過到而定為止...佢都係用緊我死機前果張囉...

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 ChingChan 於 07-8-14 21:46 發表
我o岩o岩去過你個space, 你有相片係度wor, 仲有banner, 有blackground tim wor, 淨係唔見晒d日誌呀?-( ?-(
但點解我就只係得最original果個look既 :-( :-( :-(

係我岩岩整番上去架咋...去模版度整...

民房

呵.... ic...
我唔敢亦唔想再整住啦, 怕佢又再死呀, 我之前upload左98個日誌ga啦, 差不多100個啦, bk太過份啦 :cry: :cry: :cry:

原文章由 貝貝 於 07-8-14 21:47 發表

係我岩岩整番上去架咋...去模版度整...

珍珠宮

我都從身再整過啦,橫掂我都升咗級,整咗先算啦.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

今晚又通頂

一殼眼淚呀)))))))))))))))))))))))))

原文章由 ginger2006 於 07-8-14 22:00 發表
我都從身再整過啦,橫掂我都升咗級,整咗先算啦.

珍珠宮

原文章由 wendykaka 於 07-8-14 22:03 發表
今晚又通頂

一殼眼淚呀)))))))))))))))))))))))))

我只係整番個背境咋,啲圖整唔到架,所以唔駛通頂.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

點解 d 圖整唔到?? post 過唔得架??

原文章由 ginger2006 於 07-8-14 22:05 發表

我只係整番個背境咋,啲圖整唔到架,所以唔駛通頂.

禁止訪問

好媽媽勳章

民房

嬸嬸, 而家冇左日誌個field, 所以整唔到住呀

原文章由 wendykaka 於 07-8-14 22:10 發表
點解 d 圖整唔到?? post 過唔得架??

首頁

尾頁

跳至