自由講場

跳至

首頁
23456...21

尾頁

大宅

回覆:希望大家落大雨暫停嗌外賣...

支持

大宅

引用:落咁大雨我多數食公仔面 +

原帖由 newspaperhang 於 14-03-31 發表
落咁大雨我多數食公仔面
我都係

大宅

支持

男爵府

Agree

侯爵府

我頭先係出面食飯,聽到有人催間餐廳送外賣

大宅

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

支持

珍珠宮

回覆:rebornarmy 的帖子

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

支持

瑪瑙宮

引用:頭先大約九點左右,我係觀塘揸車返屋企(我

原帖由 rebornarmy 於 14-03-31 發表

頭先大約九點左右,我係觀塘揸車返屋企(我係繞道都跣呔打 ...
而家仲有得嗌咩

大宅

支持

男爵府

支持

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

侯爵府

大宅

伯爵府

Agree

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同意, 己所不欲勿施於人, 呢D天氣下仲要於戶外工作既人真係好慘
我頭先搭lift都見到送pizza去第2層樓既外賣員, 佢因為兩隻手都要抽住大大包pizza袋, 拎唔到傘
雖然佢件外套好似係防水既, 但我都見佢真係由頭濕到落腳
同佢閒聊左兩句, 我唔係佢既客, 但都feel到佢非常敬業樂業, 但我個心都幾up
正所謂好又一餐唔好又一餐, 落雨天時, 買唔到送既, 寧願自己煮個麵食算啦, 唔好連累到人地

禁止發言

伯爵府

Support

首頁
23456...21

尾頁

跳至