自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

OK 呀~

你如果敢坐中華航空,仲平~ 

複式洋房

應該可以,你留意下hk express ,有時去台灣機票做特價,包埋稅都吾駛二千蚊,台灣三星級酒店其實都幾好,吾駛一定住五星級,同埋台灣食嘢好平,好抵食

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Mimmy 發表於 14-5-8 15:27
剛復活節我三大一小,用左三萬
嘩~~ 你走過土豪大地呀?
咁貴O既~~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:一家三口去台灣, $15000 五天可以嗎?

上年8月尾一家3大1小,4日用左$15000左右

子爵府

一定得

男爵府

剛買機票,暑假去台北,比個price 你參考,2大2小$7200 早去晚返,住台北車站3人房,一廳2房4日共$5110,如果是普通2人房,4人價是hk$4400

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

住是住4晚計算的

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

回覆:一家三口去台灣, $15000 五天可以嗎

我剛去完台灣返黎3大1小,連機票酒店食用包車等,用左3萬,唔計買手信

男爵府

至於去到用幾多錢,就因人而已,過年去高雄墾丁一家3口總花費32000港幣

珍珠宮

台灣真係有平有貴,我第一次去一個人都成萬,之後熟左路3,4千搞掂~台灣酒店6-7百已經住得過^^唔包車坐捷運一定平好多~
我暑假都想去轉台灣3大1小,預計2萬搞掂6日

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 爸B勳章

請問我暑假2大1小會去6日5夜台中+清境,如ntd40000夠食野,買手信,活動費用嗎?
Tks

男爵府

我地總共駛左$18000:
3大人, 1小, 1BB - 搭CX, 住4星, PACKAGE $13000
禁左NT$20000 岩岩駛晒, 全程無特別慳.

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

avyho 發表於 14-5-8 16:56
我7月中一家四口去台北5日4夜兩晚台北加飛牛一晚及六褔一晚,全部包二人早餐,連包車$17000,因為我訂六福 ...

請問你係邊訂機票酒店 /package ? 大約幾$ ? thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:Quote:Mimmy+發表於+14-5-8+15:27+剛復活節

原帖由 Queenie_0012 於 14-05-09 發表
嘩~~ 你走過土豪大地呀?
咁貴O既~~
鬼咩

黑糖呀買買買

Sofina 買買買

手信買買買

生果買買買

上引呀食盡佢

伯爵府

好媽媽勳章

唔豪洗,應該可以的。

男爵府

都夠啦. 機票約$4200, 酒店$5200, 5日使$5-6仟, 都好夠啦, 唔買野架話

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:請問我暑假2大1小會去6日5夜台中+清境,如n

原帖由 clk228 於 14-05-09 發表
請問我暑假2大1小會去6日5夜台中+清境,如ntd40000夠食野,買手信,活動費用嗎?
Tks

...
只要你沒有像我這樣有購物症的話,是ok的

翡翠宮

Mimmy 發表於 14-5-9 14:06
鬼咩

黑糖呀買買買
咁要喇~~ 買得咁開心~

男爵府

回覆:KITTY0328 的帖子

會去得好辛苦架,又要食又手信,至小萬8

子爵府

grace0222 發表於 14-5-9 14:02
請問你係邊訂機票酒店 /package ? 大約幾$ ? thanks

http://www.package.hk/index.php?country=15&district=10038&check_submit=

佢有好多package . 我參加係飛牛及台北3日兩夜 , 我加多一晚台北同六福,都係萬福訂,車係我朋友介紹,我都未試過. 大約港幣$3500-$4000

不過我頭先睇已經唔係坐國泰機,因為我係4月訂

grace0222  thanks  發表於 14-5-9 15:59

首頁

尾頁

跳至