美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

小柔的資料我知道喇  

禁止訪問

唔該晒

禁止訪問

唔好浪費金錢啦

等待驗證會員

原文章由 leungyee 於 08-12-5 15:06 發表

你好呀....你唔好浪費金錢, 你真是去找下小柔啦..又平靚正, 你去佢網頁看下先作決定啦...

我知喇....我都搵左小柔喇...哈哈! 不過佢無聽電話!

大宅

各位媽咪, 揾小柔係咪即係做 仿真柔雕眉 呀?? 係咪即係你哋講o既柔眉呢??

複式洋房

我唔係係ming ming 到綉眉, 而係ting hxxx到綉架

咁 ting hxxx 好唔好, 我想試!

等待驗證會員

搵左小柔搞掂左條既喇, 非常滿意!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 Long930 於 08-12-15 15:02 發表

搵左小柔搞掂左條既喇, 非常滿意!

先幾日我都係揾小柔整左lu

男爵府

原文章由 rikaG 於 07-11-17 23:44 發表
請問有冇姊妹响鄭明明間眉型堂或金紅玉度繡/植過眉? 請分享下!

我係鄭明明個間CMM度整眉&眼線,100分,個個見到都話好靚,縱使我早2日去植眼睫毛時,個BA都問我係邊樹整,話個師傅整得好好。我整個期有好多BK既姐妹都係CMM整架。

別墅

原文章由 princess_mama 於 08-12-15 19:18 發表

我係鄭明明個間CMM度整眉&眼線,100分,個個見到都話好靚,縱使我早2日去植眼睫毛時,個BA都問我係邊樹整,話個師傅整得好好。我整個期有好多BK既姐妹都係CMM整架。 ...

URGENT!幾多錢?我好想新年前做呀!!間CMMo係中環邊度架??有無地址同電話??搵邊個師傅做呀?要幾耐先好番??你介紹會唔會有折扣??你有無相可以pm我?好緊張想知丫!!!thanks!!!!

男爵府

原文章由 anita312 於 08-12-16 17:57 發表

URGENT!幾多錢?我好想新年前做呀!!間CMMo係中環邊度架??有無地址同電話??搵邊個師傅做呀?要幾耐先好番??你介紹會唔會有折扣??你有無相可以pm我?好緊張想知丫!!!thanks!!!! ...

尖沙咀既郭太好好,中環既JENNY唔得...D "招" KEEP耐D, 個色就耐D...第一次我去整, 5日比我整走哂D 招, 個COLOR只係KEEP到8個月左右. 第二次去補色, 我好好KEEP住唔好太早脫哂D招"大約10日左右", 到而家差唔多2年, D色重好靚.

唔會有折扣啦, 人地公價架. 好多明星同名人係揾郭太整架, 我個時見到林燕尼.

同埋CMM係鄭明明架. 我唔見左個TEL
http://www.monitacollege.com/chinese/join.php

[ 本文章最後由 princess_mama 於 08-12-16 21:45 編輯 ]

別墅

原文章由 princess_mama 於 08-12-16 21:41 發表

尖沙咀既郭太好好,中環既JENNY唔得...D "招" KEEP耐D, 個色就耐D...第一次我去整, 5日比我整走哂D 招, 個COLOR只係KEEP到8個月左右. 第二次去補色, 我好好KEEP住唔好太早脫哂D招"大約10日左右", 到而家差唔多2年, D ...

you mean go to TST branch Mrs. Kwok for made
the eyebrown, i just call CWB branch before,there
were a girl name Flora, she said that it cost
$3000(if i can get $500 coupon)in the magazine"MORE",
so i just go to TST and find Mrs. Kwok made appointment,
right?but you made it in Central?not quite good?Who tell
you many artist go the TST (Mrs.Kwok)? thanks for your
reply:lol:

男爵府

原文章由 anita312 於 08-12-16 22:35 發表

you mean go to TST branch Mrs. Kwok for made
the eyebrown, i just call CWB branch before,there
were a girl name Flora, she said that it cost
$3000(if i can get $500 coupon)in the magazine"MORE",
so ...

第一次我去中環, 因為我住香港島...點知..好痛AND高低
跟住我見有好多BK姐妹揾郭太整得好好, 我咪搵佢執手尾.
見佢手勢好好, 就再加碼, 比佢即場整埋EYELINE, 而陪我個FD都即時比佢整哂2樣.
而家幾錢我真係唔知啦, 我整時係大肚前一般個月, 而家個仔都2歲, 我只係記得個時係2XXX.-, 3次FREE補色"2年內"

別墅

原文章由 princess_mama 於 08-12-16 22:44 發表

第一次我去中環, 因為我住香港島...點知..好痛AND高低
跟住我見有好多BK姐妹揾郭太整得好好, 我咪搵佢執手尾.
見佢手勢好好, 就再加碼, 比佢即場整埋EYELINE, 而陪我個FD都即時比佢整哂2樣.
而家幾錢我真係唔知啦, ...

many thanks!sorry for type english,due to i can't
type chinese,last time type chinese is my daughter
typing for me, so i will book mrs.kwok then any
questions,talk to you later:lol:

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 熱情火火 於 08-12-5 13:54 發表

小柔sau既眉非常靚, 我同幾個朋友都比佢sau, sau得非常好!!! 不過佢D booking full 到暈!!!

http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/user/tulip_li_hk?

如果佢問邊個介紹, 你話火火, 佢就知kar la!! :happ ...

仿真柔雕眉 or 柔眉,有咩分別?
我本身柔眉,依家甩左少少,咁...邊款啱我??
how much?
thz

禁止訪問

別墅

原文章由 熱情火火 於 08-12-28 00:21 發表

Copy from 小柔網址~~

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1117477021?u=tulip_li_hk

$700

請問【柔雕眉】同紋眉、繡眉、柔眉有乜分別?
答覆1
紋眉係最早期的做眉方式,但其缺點是把色料刺入真皮 ...

anybody in this few months go to
鄭明明個間CMM度整眉? any comments?
i still have no time to call 鄭明明個間CMM to ask
the price?

首頁

尾頁

跳至