夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果是我、我不會再影!當年我都是影左一次、現在看返超娘!家中只放大相、其餘已經放埋一旁!但我结婚後我都有影特色照著鳳冠霞帔、宮廷個D、最近我去韓國古館影了結婚韓服照!超靚!
如果你是著晚装再影、我觉得就算吧!以後隨時都可影!如果是著鳳冠霞帔咁就不妨影!因為阿媽话鳳冠霞帔龍鳳裙一生只可著一次仲要同一個老公!咁才是一生一世!

Natasha 是媽媽和爹地之寶貝

複式洋房

回覆:nothing123 的帖子

生左bb 再影家庭照喇

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆:婚紗相?

我影左2輯
香港3套衫
台灣5套衫

影相唔辛苦
揀相先辛苦

祝各位幸福快樂

大宅

引用:其實我覺得如果影一日,三套真係好夠,4套

原帖由 Hippo323 於 14-07-04 發表
其實我覺得如果影一日,三套真係好夠,4套會太多,但我都選擇左影兩次,雖然真係唔會成日睇返0的相,但始終 ...
邊間?

Hippo323  Pm了  發表於 14-7-6 13:44

男爵府

回覆 nothing123 的帖子

視乎你兩本身仲唔仲意影相丫, 我同c6都唔好影相,
婚紗相都只係用酒店送的芝柏package(大相得一張, 細相都係得10張咁大攏,一套婚紗, 一套晚裝及一套便服),
跟住big day當日影的就做了兩本相薄(由早到散席當中包括我倆及有其他人一齊影的).
我同c6都夠得好足夠.
結婚兩年只拿出黎睇過一次.....

大宅

之前我d fd結婚影3輯,我仲笑人影咁多做乜?佢地仲話我到我可能仲多……點知又真喎!我總共影左4輯,用d相整帖、做deco,結婚當日仲用左5幅油畫、2個易拉架放門口……但最開心係同老公一起影相既回憶,我地得間會舊地重遊去番影結婚相既地方行下影下相,黎緊大肚都會再去番果度自己影……屋企仲掛住3幅油畫,我地成日笑對方:“你睇你果時幾fit!\"
結婚之後,就好多野顧,同埋樣貌身材會變,所以如果用幾千買過回憶同留住最美時刻,又何樂而不為?

大宅

dolphinsiu 發表於 14-7-4 23:15
其實唔好令自己後悔,喱啲錢係值得嫁!我影左兩輯Oversea,而家啲相簿都放埋左一邊,但每次見到啲油畫同掛 ...

我都係~oversea, 香港(outdoor同studio都有), 大陸夾埋...影o左8輯
雖然唔係每一輯都影得好, 但我同老公都好鐘意影相, 所以影o左過程都好enjoy~
水晶相簿真係會放埋左一邊, 因為太大本, 而自己排版o既photobook就有得閒睇下
而且放到成屋都係油畫同相架,令屋企好sweet~
$4000, 真的不貴呀~最緊要係你兩個enjoy~

珍珠宮

My wedding photo worth $30000 at the end... I regrets I spent too much on photo... I rather use the money on something else

伯爵府

影,影左就一定唔會後悔!

男爵府

你除咗依家放吓facebook,擺洒放接待處,之後d油畫掛一兩張係屋企,d相簿將會被違忘,所以有幾張滿意就ok la

大宅

引用:之前我d fd結婚影3輯,我仲笑人影咁多做乜

原帖由 翠B 於 14-07-06 發表
之前我d fd結婚影3輯,我仲笑人影咁多做乜?佢地仲話我到我可能仲多……點知又真喎!我總共影左4輯,用d相 ...
睇到你咁真係好sweet,所以我們決定左影

大宅

引用:Quote:dolphinsiu 發表於 14-7-4 23:15 其

原帖由 jackydaisy1110 於 14-07-06 發表
我都係~oversea, 香港(outdoor同studio都有), 大陸夾埋...影o左8輯
雖然唔係每一輯都影得好, 但我同老公都 ...
我都係到幻想緊,哈哈,真的很好

複式洋房

引用:其實我覺得如果影一日,三套真係好夠,4套

原帖由 Hippo323 於 14-07-04 發表
其實我覺得如果影一日,三套真係好夠,4套會太多,但我都選擇左影兩次,雖然真係唔會成日睇返0的相,但始終 ...
請問深圳邊一間?我好有興趣!

Hippo323  已pm  發表於 14-7-7 06:56

珍珠宮

後悔?其實我唔太理解婚紗相有幾重要,所以無諗過為呢d野而後悔

大宅

我前年結婚影一輯2萬幾,本來有想到再影,但最後無,因為影一日相好鬼攰。到而家就放哂落床下底。但4千蚊,真係好平,梗係影,唔會後悔丫嘛~

大宅

想影就影啦,不過如果返大陸影,我聽說有些package好似可以再平d,你再比較下先價錢先囉

侯爵府

影一輯都嫌多,家下大廳度掛緊,都唔係日日去睇

大宅

引用:我前年結婚影一輯2萬幾,本來有想到再影,

原帖由 domotocarol 於 14-07-06 發表
我前年結婚影一輯2萬幾,本來有想到再影,但最後無,因為影一日相好鬼攰。到而家就放哂落床下底。但4千蚊, ...
係呀,加埋酒店船票食嘢都是6000內有找。

大宅

引用:想影就影啦,不過如果返大陸影,我聽說有些

原帖由 Rubycheungc 於 14-07-06 發表
想影就影啦,不過如果返大陸影,我聽說有些package好似可以再平d,你再比較下先價錢先囉

...
因為我們澳門影都是個間公司,所以比較放心點

大宅

我會影,雖然影完真係好少睇返。但係再老d想睇返都唔出奇

我自己好enjoy影的過程同埋睇相過程,好開心

首頁

尾頁

跳至