自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我希望比人掟落街果個,係果個女仔!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!唔死都冇用,陰工,自己骨肉黎架.....

珍珠宮

生左唔想要都唔洗掉落街呀! 好變態呀!!

子爵府

畀面勳章

送去保良局,
都唔好咁折墜,
生左出黎掉左佢落街啦!
bb冇罪:-(

珊瑚宮

:-( :-( :-( :-( :-(

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

大宅

:-( :-( :-( :-(
點解仲有人會咁做?

水晶宮

乜生bb咁易架咩,,點解我生得咁麻煩既~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 mayymlam 於 07-12-11 09:26 發表
仲要係NEW BORN
連臍帶都未甩
睇到好心痛

agree:-( :-( :-(

翡翠宮

今朝睇新聞知道呢單事件囉 .......

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 bobosweet 於 07-12-11 14:25 發表
生左唔想要都唔洗掉落街呀! 好變態呀!!

agree

公爵府

原文章由 mayymlam 於 07-12-11 09:22 發表
岩岩睇香港早晨新聞報導
係元朗朗屏村
好心D人唔好咁衰格
唔想要BB一知道有就去落左
唔好生左出黎就掟落街

因為無錢返大6落,去家計會又一定要比父母知,為左逃避現實就行o左路

水晶宮

畀面勳章

唉:-| 組織/維持一個正常ge家庭好重要 果個女仔只得中三,無媽媽管教,同爸爸住!同層街坊亦唔覺佢大肚,只係見佢肥咗少少,十幾歲大肚收得好密實ga,(我99十八歲生我老公,去到產房,姑娘以為佢混吉 )所以,我估個女仔係一時手足無措,半夜生咗個BB,六神無主之下,掉咗落街:-( :-( :-(
希望小baby安息啦

男爵府

This is totally irresponsible.

The girl has to bear the consequences after the happy moment. This shadow will stay in the whole life of the girl. This is "Baby" dumping and not waste dumping.

禁止訪問

大宅

其實... 會唔會係因姦成孕呢....
所以憎到個bb要掟佢落街?

男爵府

The agrument is not strong enough as the fact is too thin.

If the pregnancy is due to rape incident, that is stupid as that should be reported to Police and Police will request hospital check up and birth control advice will be given.

Even though, there are other choices like "Mothers Choices" or "o Leung Kuk" community groups can offer assistance.

原文章由 jutaubing 於 07-12-11 15:53 發表
其實... 會唔會係因姦成孕呢....
所以憎到個bb要掟佢落街?

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

:-( :-( :-( :-( :-( :-(
可唔可以唔好再有呢d新聞呀:-(

大宅

原文章由 701003 於 07-12-11 15:35 發表
唉:-| 組織/維持一個正常ge家庭好重要 果個女仔只得中三,無媽媽管教,同爸爸住!同層街坊亦唔覺佢大肚,只係見佢肥咗少少,十幾歲大肚收得好密實ga,(我99十八歲生我老公,去到產房,姑娘以為佢混吉 )所以,我估個女仔係一時 ...

我唔系好明, 點解佢地可以甘容易生到個 bb (baby dumping 果 d) + 自己攪點. 一般大肚婆都要陣痛, 痛到死先生到.

禁止訪問

水晶宮

14歲靚妹仔, 老筍都未生埋, 而家分分鐘被控謀殺

首頁

尾頁

跳至