潮流時尚

跳至

首頁
23456...53

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: 用咩L.V袋?

我覺得咩長帶唔好睇, 比我就唔買!!

大宅

chilli,
係呀! 我就係鐘意呢個,今日去左LV SHOP 試左啦 :-P 不過條帶都係岩岩好,長多少少仲好呀,不過無貨囉,因為我鐘意"墨綠色"OR "深藍色"架,不過全部都無貨,留左TEL. :-(
你覺得呢?咩色靚呀?

barkley,
我原本想買monogram個個架,今日去問左啦,都係大size好睇d,不過都要成5900,我唸josephine都係6600咪仲抵
你話係唔係先

不過成lv真係貴左好多呀,"那"起個個都要5,6仟啦依家, :-x 真係唸真D買邊個好呀.. :-P

大宅

carlily,

係囉,你個奶粉袋係唔係即係"水筒"款架 如果係你個內"里"有無問題

複式洋房

PakPakMaMi,

我想買mustard colour, good for summer呀! Tomorrow will go to TST LV shop睇睇, hope still have stock!!! 唔買條長咩帶啦!

大宅

bella123,
祝你聽日買到啦,買左之後再上黎share

珍珠宮

醒目開學勳章

PakPakMaMi^^
Berangere HK 買几錢??? 冇貨 !!!??? 咁搶手 ???? 呢款係咪斜咩袋黎 ga?? 我鍾意藍色多 d. 如果深藍同墨綠, 我就覺得墨綠好 d , dark blue 太深色嘞!!

bella123^^
我想問 mustard colour 係點 ga?

大宅

chilli,
哎呀..個陣時唔買真係笨左啦......
m....兩隻完全唔同style 喎....梗係boulogne 裝得多野d 啦, 但係你要記住, 裝得太多野會整到個袋好肉酸架喎...

我自己其實就買想細josephine or francoise , 你覺得邊隻好睇d 呀???

大宅

pakpakmami,
我覺得墨綠好靚囉, 俾我都係諗住買呢隻色....
但係josephine 買埋條帶要8100呢....我鍾意咩住嘛....

大宅

chilli,
berangere 係斜咩袋...我都係咁話, 深藍深到好似黑色咁...
mustard coulor 係唔係今年夏天出d 新色黎架, 好似有個粉綠o同淺粉紅o個d 呀....

大宅

chili, Pakpakmami
我個隻奶粉袋係好大個, 開口無拉
Josephine :-P

別墅

PakPakMaMi,
josephine條帶(我要係深藍色),我訂左4個月喇,都話無貨!唔知留左俾人呃我定乜,call hotline就話真係一直無貨番。咁前星期去singapore 旅行,我當時係hotel call 其中一間lv shop問有無貨,佢答全singapore一條都無。我老公咪話check都唔check就話無貨都唔知係咪作嘢!咁我哋咪去lv shop睇吓係咪無貨,d sales一check話全singapore得一條!!! 之後咪坐的去嗰間分行買囉!其實係買貴左架,但好過係hk等貨到囉!

大宅

Cabas Alto

[quote]
carlily 寫道:
chili, Pakpakmami
我個隻奶粉袋係好大個, 開口無拉
熙熙&樂樂媽咪

大宅

snoopyy,
我朋加話, josephine 中環有貨呀, 尋日就有,今日就唔知仲有無啦.....噚日有個紅色, 有一個藍色......細size 有貨呀...

複式洋房

各位朋友:
剛剛買了 small Josephine in Beige colour. 你地要買就快D, 因為 small Beige 只有一個在金鍾! 頭先去了canton rd, 無曬! Wed 仲有, 好disappointed, 好彩個 sales 好好, 幫我找到 TST duty free 同金鍾仲有, 所以飛的過去! 新Beige colour 真係好靚, 6600都抵!

大宅

bella,
咁你有冇買到條帶呀???

複式洋房

無呀! 我試過唔好看, 唔知係唔係著住套裝,好似怪怪地! 平時weekend 好牛記又用唔到個袋, 1500又咁貴, 所以無買!

大宅

bella,
係呀...我平時就係牛記就返得工, 所以我就想買埋條帶囉...但係1500 咁貴....

別墅

barkley,
josephine個袋我買左架喇(係上年年尾),我只係早排買唔到條帶(訂左好耐....真係有4months),但end up係 singapore lv store買左喇。不過細粒的人(即是我)千祈唔好買大size,有d古怪左,我仲俾d friend笑我用個咁大嘅袋。激鬼死!

珍珠宮

醒目開學勳章

carlily^^
我就係想買 cabas alto做奶粉袋呀, 但有人話淨係個袋都好重身, 放埋bb野仲重, 你覺得呢?

snoopyy^^
乜hk lv咁缺貨既??!! 只要買到心頭好, 貴少少真係無所謂!

barkley^^
我覺得josephine咩長帶唔好睇,好怪! 如果你想買個咩得既袋, 就揀 francoise (呢款不錯呀), 如果手挽就揀 josephine. 千祈唔好加長帶呀, 好肉酸 (個人意見)!

我見過粉紅色,覺得好娘! 咁mustard色係咪粉綠ar? 我未見過.

bella123^^
你又話買mustard colour, 點解最後買咗beige?

珍珠宮

醒目開學勳章

我想問 mini mongram 共有几多隻色?

我只知呢几隻:
blue
dark blue
cherry
dark khaki

新色有邊几隻呀? 邊隻色最靚呢??

首頁
23456...53

尾頁

跳至