嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請pm資料給我, thanks

原帖由 optimus 於 10-1-17 14:10 發表
小兒都睇緊一位我覺得好叻的中醫師, 是中西醫結合博士來的.

小兒而家快將5歲了, 一年前有齊晒常見問題, 成日病, 成日發燒, 流黃綠鼻流, 鼻敏感等等, 冬天嚴重時我同太太半夜完全冇得訓, 因為囝囝訓唔到就要扭阿媽 ...

複式洋房

Hi Candy,

可否 pm 中醫的資料給我

謝謝

原帖由 candy_chan 於 07-12-27 23:16 發表
如果你願意睇中醫..我有一個很好的中醫可以介紹給你..因為我自己2個小朋友,同埋已知既幾個小朋友(因為呢個中醫都係阿囝同學媽咪介紹給我),都說這個中醫的療效很好..我諗佢應該可以幫到你.. ...

大宅

optimus,
可否pm醫生資料給我? Thank you.

男爵府

我仔都有鼻敏感同成日病。。唔該pm比我。thanks.

原帖由 optimus 於 10-1-17 14:10 發表

小兒而家快將5歲了, 一年前有齊晒常見問題, 成日病, 成日發燒, 流黃綠鼻流, 鼻敏感等等, 冬天嚴重時我同太太半夜完全冇得訓, 因為囝囝訓唔到就要扭阿媽 ...

大宅

我之前經bk媽咪介紹一個中醫係旺角的,佢開藥粉架,仔仔睇左一次好左少少,電話:27874892,羅ec,希望幫到你們

民房

已 pm, 請 check. :)

民房

可否PM好的中醫資料比我...THANKS~

複式洋房

Please PM or
email to me [email protected]

Thanks a lot.

大宅

之前想買蟲草俾bb食
不過有人話牛初乳好d
而家keep住食都ok

男爵府

回覆 66# space88 的文章

can u pm to me..thanks

大宅

candy_chan,

請問可以PM這中醫的資料我嗎? 非常感謝!!

大宅

可PM我嗎??
THX!

原帖由 candy_chan 於 07-12-27 23:16 發表
如果你願意睇中醫..我有一個很好的中醫可以介紹給你..因為我自己2個小朋友,同埋已知既幾個小朋友(因為呢個中醫都係阿囝同學媽咪介紹給我),都說這個中醫的療效很好..我諗佢應該可以幫到你.. ...

大宅

可PM我嗎?
THX!

原帖由 rebecfung 於 10-1-11 16:51 發表
hi咁多位媽咪,

如果你bb有鼻敏感,不防試下我呢個方法.
其實我係之前都有開過post,有講到發燒發炎鼻敏感都好返的情況.其實起初都係一位bk媽媽介紹比我,我本住一試心態,結果真係好得,後來都有媽媽比佢地既小朋友用,真 ...

洋房

optimus,

我仔都咳左好耐又有鼻敏感, 請PM你中醫資料給我好嗎? thanks so much!

大宅

可否pm比我, 我個仔由上次空氣質數差流鼻水同鼻敏感
到現在重流下停吓.....thx!!!!

別墅

Optimus,

Could u pm the details to me, thanks!!!

大宅

可否pm中醫師資料比我, 我個仔由上次空氣質數差流鼻水同鼻敏感
到現在重流下停吓.....thx!!!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Pls pm me the details , Thanks!

原帖由 rebecfung 於 2010-1-11 16:51 發表
hi咁多位媽咪,

其實我係之前都有開過post,有講到發燒發炎鼻敏感都好返的情況.其實起初都係一位bk媽媽介紹比我,我本住一試心態,結果真係好得,後來都有媽媽比佢地既小朋友用,真 ...

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

pls pm about opc-3 information to me

原帖由 rebecfung 於 10-1-11 16:51 發表
hi咁多位媽咪,

男爵府

原帖由 dodomommy 於 10-1-4 14:35 發表
hi : pls send me the ifo , I also want to know, many many tks

首先我要講明我唔係想帮人做宣傳。同你一樣我的小朋友都有敏感同咳的問題。我都試中西醫冇數。食葯食到阿女驚。最後冇辨法先去睇咗由歐洲引入的自然療法。佢除咗帮阿囡除去身上的病菌從而舒緩佢的不適之外,仲帮囡 ...

首頁

尾頁

跳至