美容扮靚

跳至

首頁
23456...40

尾頁

子爵府

原文章由 焯嵐媽咪 於 08-1-25 09:58 發表
如果你地想要,美容院size減肥,做機ga gel,可以pm我,因為我都係用緊美容院ga產品,大d又平d,多數都係500ml!

請問係咩牌子呢?

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

回覆 #49 mirandalaw 的文章

This was a present from my friend. I am too lazy to use it and want to sell it to someone who may need it.

子爵府

原文章由 GTMa 於 08-1-25 13:26 發表
This was a present from my friend. I am too lazy to use it and want to sell it to someone who may need it.

sorry 呀... 你個價錢真係吸引, 但係我已經搵朋友幫我訂左, 今日仲拎貨tim啦! 所以幫你要唔到!

或者你可唔可以only賣個精華素畀我呢? (我純粹問下, 唔得唔緊要)

男爵府

我想問下大家一個問題,我以前都係日本買左一隻正負離子棒, 有+同 - 兩燈,想問吓幾時用正離子,幾時用負利子?我隠約記得話當你用水份呀,美白呀,精華等時就用負離子,如果係用清潔mask如暗瘡mask時就用正,因為你唔想導入吖嘛,就要用相反既燈,大家知唔知?

大宅

原文章由 mirandalaw 於 08-1-25 09:53 發表

咁可唔可以敷呢個gel mask之後用個超聲波美容器去"look"塊面呢?

明明講緊面用超聲波美容器, 點解講講下去左減肥?
mirandalaw 你用個隻係咩牌子超聲波美容器~
仲有無其她mama 用過其它牌子超聲波美容器?
好想買~好想買~好想買~好想買~好想買~

kylam

大宅

回覆 #66 kylam100 的文章

I WANT TO BUY A 超聲波美容器 TOO. WHICH ONE IS THE BEST?

男爵府

原文章由 kylam100 於 08-1-25 14:09 發表

kylam ...

因為有D美容器如果配合用第二d Gel , 如減肥Gel, 可以用埋黎收身麻, 唔淨只用係面上. 好似Nu Skin 個部 Galvanic 離子導入美容儀, 就可以配合面部和身體用ge Gel. 可以美容和減肥.

子爵府

原文章由 kylam100 於 08-1-25 14:09 發表

kylam ...

我買左panasonic果部, 不過未試, 等我聽日試左, 再同你report吓啦

大宅

回覆 #68 ml6331 的文章

But the Nu Skin one is not a 超聲波美容器? Nice try, agent!

男爵府

原文章由 PurpleSea 於 08-1-25 15:36 發表
But the Nu Skin one is not a 超聲波美容器? Nice try, agent!

總之我唔理佢係超聲波美容器定係離子導入, 總之我就要係work,
同埋要靚啦

大宅

回覆 #71 ml6331 的文章

Have you bought it yet? The machine itself looks good but the video is not professional at all. What a cheap production! Even my brother can do one better than this.

子爵府

要皮膚好就先做導出正離子,做10分鐘左右再洗淨再做10分鐘導入負離子,如果你部機有紅外線就最好導出導入都開離一起用,~我都係用緊日本導出導入機我就一星期做2或3次啦~我唔出街做facial嫁:-P ,因為大部分都搵人老陣多:tongue: ,因為自己之前係美容trainer知道得太多唔好野啦:tongue: ~
原文章由 sleepingbeauty 於 08-1-25 14:02 發表
我想問下大家一個問題,我以前都係日本買左一隻正負離子棒, 有+同 - 兩燈,想問吓幾時用正離子,幾時用負利子?我隠約記得話當你用水份呀,美白呀,精華等時就用負離子,如果係用清潔mask如暗瘡mask時就用正,因為你唔想導入 ...

子爵府

http://www.handybio.com/shopping/db/menu1.aspx
有朋友用緊佢話都唔錯嫁~

大宅

原文章由 mirandalaw 於 08-1-25 10:13 發表

請問係咩牌子呢?

mirandalaw ,

用成點?痲煩報告下~

THX~~

男爵府

hello mirandalow, pls adv the result n pls adv if $1980 + serum? where can i buy?

原文章由 mirandalaw 於 08-1-25 15:15 發表

我買左panasonic果部, 不過未試, 等我聽日試左, 再同你report吓啦
I love my dear husband and dear daughter.

民房

Sogo is selling 23XX for panasonic + 4 serum. The promoter said 1 serum can use for a week. I also want to know where can buy it cheaper. So far I am more comfortable to buy panasonic.

Wish more BK mom to share yr experience.

原文章由 jacquelinechu 於 08-1-26 14:26 發表
hello mirandalow, pls adv the result n pls adv if $1980 + serum? where can i buy?

子爵府

唔好意思呀咁遲先同大家報到

我試左兩日, 可能我皮膚比較敏感, 所以"look"左一陣我塊面已經開始紅, 所以唔係"look"左好耐, 我"look"左大約5分鐘左右啦!

同埋我唔係用佢隻精華素黎"look", 因為有朋友做美容, 佢話因我d skin比較敏感同弱, 所以唔係適宜美白住, 佢叫我先加強返d皮膚先做美白; 我而家用緊loreal既HYDRAFRESH

總括黎講,我覺得係有改善既, 例如, 塊面好似firm左, 冇之前咁"pou", 塊面好似"jim"左dd, 又其係咀同nose之間, 兩邊個"坑"淡左, 可能因為firm左, (唔知大家明唔明我講咩, 即笑起黎, 個坑會深d架呢)

唔知係咪心理作用, 總之覺得塊面靚左好多...

不過要係度讚讚HYDRAFRESH 真係好掂喎... 好抵用

大宅

原文章由 mirandalaw 於 08-1-28 09:27 發表
唔好意思呀咁遲先同大家報到

我試左兩日, 可能我皮膚比較敏感, 所以"look"左一陣我塊面已經開始紅, 所以唔係"look"左好耐, 我"look"左大約5分鐘左右啦!

同埋我唔係用佢隻精華素黎"look", 因為有朋友做美容, 佢話因 ...

mirandalaw

唔計firm5firm之外仲有無其它感覺?
會唔會滑左 / 毛孔細左等等

kylam

子爵府

原文章由 kylam100 於 08-1-28 12:30 發表

mirandalaw

唔計firm5firm之外仲有無其它感覺?
會唔會滑左 / 毛孔細左等等

kylam

滑左係有, 但唔知係因部機定係隻精華素呀?!
毛孔都係好似細左dd (不過都係唔知係咪心理作用)

首頁
23456...40

尾頁

跳至