自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

唔會,唔鐘意用 iphone 只甩 ipad。

大宅

回覆:你們會否換--埃瘋6

珍珠宮

好想但冇錢

子爵府

我都想轉

子爵府

回覆:Vin828 的帖子

知不知埃風6幾錢?

laalaap  x2  發表於 14-8-31 22:21

珊瑚宮

畀面勳章

YEOMORGAN 發表於 14-8-31 17:14
嘩!咁大容量?? 我現在8G 都用唔曬
我而家用緊32G, 差不多用曬, 因為來緊嘅 Apps 會越來越大, 我 Iphone 4 用16G, Iphone 5 用 32G, 所以 Iphone 6 應該要64G 先夠用

男爵府

回覆:你們會否換--埃瘋6?

珍珠宮

換硬...因為部3叔耐唔耐就會癲一癲...

子爵府

我家姐會

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

男爵府

引用:Quote:原帖由 姬絲汀汀 於 14-08-31 發表想

原帖由 YEOMORGAN 於 14-08-31 發表
我唔係追手機嘅人,唔介意別人說我用爛機,不過最近部機壞得緊要,兼慘到打去該品牌公司,想話買舊原裝電都 ...
其實客觀講,apple係有佢優點,我自己當初好爭扎由ip轉去***,用過2個牌子,c6又用過sony and LG, 最後覺得apple同***係各有各優點,睇你會取決邊方面對你較重要,我自己都好難揀到,因為太愛note支筆,但又愛ip既simple同順暢同影相最靚。所以,我明點解ip有佢deadhard fans.無可否認,係好用。至於***,開始好多人有離心,包括我,用家係最好既反映。

珊瑚宮

會-

大宅

想,但唔會一出即買,太貴了

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 YEOMORGAN 於 14-08-31 發表

原帖由 姬絲汀汀 於 14-08-31 發表
其實客觀講,apple係有佢優點,我自己當初好爭扎由ip轉去***,用過2個牌子,c6又用過sony and LG, 最後覺得a ...
我用HTX,覺得好用,因為要求較簡單。 只是換機會想換較新的, 都會用一段時間

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

想換

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

想換

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

Will wait for 5.5 inch iPhone 6

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

用緊5S,合約未滿吾會換。之前都係因為4S滿約先換機。

子爵府

會,之前用開埃瘋,c6換1左部3叔s4比我,之後超後悔,永遠black list samsung

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:一岀即換我就快頂唔順三叔

原帖由 beth222 於 14-08-31 發表
一岀即換

我就快頂唔順三叔
頂唔順android

無論SONY,3叔......

沒有改錯,真安撞:D

chan803  安撞  發表於 14-8-31 21:49

男爵府

引用:Quote:原帖由 姬絲汀汀 於 14-08-31 發表想

原帖由 YEOMORGAN 於 14-08-31 發表
我唔係追手機嘅人,唔介意別人說我用爛機,不過最近部機壞得緊要,兼慘到打去該品牌公司,想話買舊原裝電都 ...
我有問過一出iphone即換新既fd, 佢話, iphone回收價高, 買部新返黎5千幾, 放舊機有三千幾, 即係補二千蚊就有新機用, 好抵咁話

首頁
23456...7

尾頁

跳至