自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:留意番吖……張繼聰

做乜咁話人!
佢d歌好好聽
果隻mad u so, 聽極都唔厭

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

其實張繼聰係好正嘅,一直都覺得佢好有才華,不過有時都需要D機會。所以,大家不妨敞開心窗,唔好咁快對一個人下定論。

BK MILK 訪問,遲D要再訪問佢,點解拍呢集老表會後生咁多?哈哈哈
http://www.bkmilk.com.hk/?p=33961

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

唔紅唔代表廢
娛樂圈呢行比其他行業更需要機會,大器晚成既大把啦

大宅

佢未紅已經有留意佢, 由佢配哈爾個陣已經好鍾意佢把聲
其實佢演藝係讀戲劇出身, 講作曲同唱歌真係唔算好標青
最出名首歌應該係hocc首木紋

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

當年兩公婆同奶奶住,就比人話佢兩個後生冇用,要亞媽去賣紙皮維持一家生活,好啦到人地兩公婆搵到錢時,搬出去住啦,個新抱彈出來有小小名啦,又話個男人食軟飯靠老婆啦,又話佢地生活好左就唔記得執紙皮亞媽啦,今時今日就捧到個男人上天踩人老婆啦....

其實就算佢兩公婆唔唱唔拍劇都餓唔死,佢地同外生仔各自都有製作公司,唔知真相架唔好咁大聲話人廢low,人地一家感情好好架.
<br><br>

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

大宅

回覆:petitsomeone 的帖子

男爵府

向來我都覺佢係“好玩,好睇”

大宅

唔覺得佢廢囉,覺得佢好好笑,幾鐘意佢!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:以前您老婆紅果陣真係覺得您幾廢……風水輪

原帖由 vinvin901 於 14-11-26 發表
以前您老婆紅果陣
真係覺得您幾廢……
風水輪流轉好明顯而家……
人地低調練功唔俾人知啫~
啲人睇唔到覺得人癈係勁膚淺囉好嗎~
呢個世界真係好多人跟紅頂白㗎。。。

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

或者你地唔知, 佢做好多幕後vo
好多卡通片都係佢配音架

水晶宮

機遇 very important

侯爵府

佢老婆唱歌ok
但主要係行運

最hit既歌都只係喜帖街/鍾無x

佢最紅既原因都係因為高登仔鐘意佢
幫佢改名做淫K, 女神等等

高登仔鐘意佢,先至踩佢老公係廢柴

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

張家輝當年都比人咁講, 而家咪做埋影帝.....

莫欺少年窮啦~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

男爵府

完全冇廢過,樓主有冇聽佢嘅歌,好好聽嫁!

伯爵府

畀面勳章

乜野叫左廢,肯做肯捱,巳經唔係廢。
只不過唔紅都無計。
廢係應該要黎形容知d,自己做到唔去做,依賴人,又賴,又唔努力既人

侯爵府

講開又講
我覺得佢老婆係好太太(唔計eason單緋聞)

佢好撐佢老公,又恩愛

有實力自然會紅
家中有賢內助,老公自然專心出外打拼

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

唔覺喎. 呢個樂壇, 我覺得女歌星爆出會易d, 男歌星無乜後台, 其實要紅唔係咁易.
張繼聰我覺得佢係穩打穩扎果類, 識作識唱, 係睇幾時爆出姐!!

子爵府

真係慘, 又唔係無做野無盛,老婆紅過自己姐,
就比話食軟飯,比人話廢?
兩公婆應該共患難,大家都為頭家付出
唔係係金錢上付出得較少就廢架WO
做人唔好咁膚淺喇..

你唔知張繼聰做過D咩就話廢?
係你無留意佢姐

其實佢D歌係唔Hit,但有d幾好聽

HOCC 首 <木紋>係佢作架
我覺得好好聽BO

首頁