親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由 kat0318 於 15-03-19 發表無

原帖由 be 於 15-03-19 發表
me too啦!仲要CX突然整個大減價,可惜機票無得退,加上暑假和聖誕會去日本,所以都係整定的,但SG的酒店真 ...
酒店真的好貴

大宅

引用:我28/3出發,機票都未買。哈哈,應該打「打

原帖由 莎莉小姐 於 15-03-19 發表
我28/3出發,機票都未買。
哈哈,應該打「打算」28/3出發。
落機先過JB Legoland 玩幾日,再返星加玻玩幾日 ...
攪掂。出左飛了
28/3sin>JB KSL
29/3 Legoland
30/3 Legoland
1/4-3/4 sin

複式洋房

回覆 BBQsham 的帖子

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14396110

我兩大一小復活節出發, 小朋友七歲, 唔知各位覺得行程趕唔趕?
歡迎大家比下意見

02APR-Day1:香港0710 飛 , 到新加坡1050,
牛車水Chinatown 酒店check in,
小印度行街 , 武吉士街行街 ,
魚尾獅公園 (如果有時間加插 摩天輪), 酒店

03APR-Day2:
Chinatown 酒店MRT 去HabourFront港灣站 ,
搭空中纜車過聖淘沙Imbiah比奥站 ,
環球片場 , Chinatown 夜市 , 酒店

04APR-Day3:
酒店 包車 去 Legoland Theme Park, Legoland 酒店

05APR-Day4:
Legoland Water Park , 包車去新加坡 摩天輪 或
夜間動物園 , Chinatown 酒店(同之前果間一樣 ,
所以大部份行李會放Lobby一晚,去Legoland 只會輕裝出發)

06APR-Day5:
Chinatown 行街早餐 , 酒店check out去機場 1350 飛 ,到檳城1510, 酒店check in

07APR,08APR,09APR-Day6/Day7/Day8:
檳城觀光 (未plan)

10APR-Day9 凌晨往機場0035 飛 , 到香港0425

兩大一小, 小朋友七歲, 唔知各位覺得行程趕唔趕?
歡迎大家比下意見

大宅

引用:Quote:原帖由 莎莉小姐 於 15-03-19 發表我

原帖由 莎莉小姐 於 15-03-19 發表
攪掂。出左飛了
28/3sin>JB KSL
29/3 Legoland

首頁

尾頁

跳至