親子旅遊

跳至

首頁
23456...13

尾頁

公爵府

牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆 Dull_lau 的帖子

Please PM the agent details/

Thanks

男爵府

HB 發表於 15-6-25 23:59

Please PM the agent details/
我都想要你agent資料,可以話我知嗎?謝謝!

大宅

Pls PM agent details , ths

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 +3金熱血 畀面勳章

我都有興趣以提供agent資料我嗎?

大宅

Pls PM agent details , ths

男爵府

回覆:大阪, Cross / Fraser / Swissotel

Fraser 好正,價錢又平咁多,跟swissotel只隔一條馬路。我七月中住one bedroom apartment, 有廳有房有store room!

男爵府

回覆:大阪, Cross / Fraser / Swissotel

Fraser one bedroom apartment

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:大阪, Cross - Fraser - Swissotel

真係幾正

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Fraser one bedroom apartment

原帖由 熊貓BB 於 15-08-05 發表
Fraser one bedroom apartment
出入機場方便嗎?

別墅

My Swissotel

男爵府

回覆:wingyee_ma 的帖子

南海鐡路到難波站,過一條馬路就到。當然swissotel在站上蓋最方便,落雨不用umbrella,但對面Fraser 平咁多,亦非常簡約舒適,我會選Fraser. 我在Amazon jp訂貨品去Fraser, 未check in 他們已全部放入房等我。其他酒店一般是check in 時才在counter 執俾我。

大宅

回覆 熊貓BB 的帖子

間房好正,我8月中都係住依間,好期待

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:南海鐡路到難波站,過一條馬路就到。當然sw

南海鐡路到難波站,過一條馬路就到。當然swissotel在站上蓋最方便,落雨不用umbrella,但對面Fraser 平咁多 ...
真係好正波……

Bookxxx.com,hotel.cxx有無得訂?

禁止訪問

男爵府

回覆:wingyee_ma 的帖子

Try jtb Japan ..

七月中我經CX holiday 訂,因為暑假機票貴(我不選廉航),分開訂就算自己訂fraser平也冇著數。

男爵府

回覆:沙田爸爸 的帖子

對面仲有一風堂,站有高島屋,namba park (new shopping mall),有反斗城,行去心齋橋不用10mins,附近間藥房好平。👍

大宅

引用:對面仲有一風堂,站有高島屋,namba park

對面仲有一風堂,站有高島屋,namba park (new shopping mall),有反斗城,行去心齋橋不用10mins,附近間藥 ...
有無邊間食店推介呀?我睇到好多野都想食,國產牛啦,網元蟹啦,一蘭啦,釣魚茶屋啦,hep five個商場啦,但時間有限,唔知點算

大宅

可以給AGENT 資料我嗎? 謝謝

大宅

回覆:大阪, Cross - Fraser - Swissotel

我都想要agent資料。謝謝。

大宅

ALL PM ed, 如收不到, 請再搵我啦

fatbill    發表於 15-8-6 11:05

首頁
23456...13

尾頁

跳至