親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

其實由曼谷去kk open zoo 之後,包車去仲可以去埋邊個景點?

別墅

Yuyuc 發表於 16-3-23 20:39
我已訂下星期都係由Kempiski -Safari World-Chocolate ville-night market 包12hours 300baht咋。都係有個 ...

我想問下如果兩個人去 Safari world -> chocolate ville -> asiatique
包車定搭taxi抵啲?
Thanks

別墅

Walliswcw 發表於 16-5-16 15:51
我想問下如果兩個人去 Safari world -> chocolate ville -> asiatique
包車定搭taxi抵啲?
Thanks

Hello, 我冇搭過的士呀!但應該包車抵啦(因都比較塞車架)

伯爵府

引用:Quote:原帖由 BearLoveBB 於 16-03-29 發表

原帖由 tammymommy 於 16-03-30 發表
個人認為safari + chocolate Ville 好啲,Aisatique 第二日自己再坐的士去都得。
Facebook search bkkbigta ...
請問包車,佢地入吾入safari 園內?
如果吾入,咁坐園內d車? 會否行到好攰?
園內自助餐食吾食得過? 吾食佢仲有無其實選擇? (我怕早餐未落隔又要趕(限時)去食lunch

謝謝,sorry 咁多問題

大宅

SHARONJULIO215 發表於 15-6-29 17:53
回覆 lovehimhim 的帖子

但可能對於司機來講條條路都係通.應該唔會呃你掛.

如我小孩是9和11歲,safari world 加chovolate ville,包車會ok。
如兩個行程好辛苦,
好不好另一天行程是美功鐵路加上水市場,再加朱古力村。
如這樣包車安排,會不會輕鬆d?

複式洋房

回覆樓主:

Pls pm me

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

可否pm司機聯絡方法?我一行8人,想車入埋看動物
[img align=right][/img]

複式洋房

yanfaifai 發表於 17-3-20 23:12
可否pm司機聯絡方法?我一行8人,想車入埋看動物

pls pm me

男爵府

好多人話黃昏去 CHOCOLATE VILLE 最靚. 但我就吾到時間, 會早上去.

大宅

SHARONJULIO215 發表於 15-7-3 12:50
全部已pm 了

pls pm me as well,thx!

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

回覆 SHARONJULIO215 的帖子

can u PM me pls?

洋房

Walliswcw 發表於 16-5-16 15:51
包車定搭taxi抵啲?
Thanks

請問有無包車資料? 黎緊5月我都係兩個人去(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️煩惱緊包車定點

別墅

honthont 發表於 16-12-14 09:23
請問包車,佢地入吾入safari 園內?
如果吾入,咁坐園內d車? 會否行到好攰?
園內自助餐食吾食得過? 吾食佢 ...

safari 分兩部份, 正常司機會連車入去野生動物區兜一個圈(約45分鐘), 好既會夾到時間等你睇到餵獅子食野, 之後就會俾你自己入另一邊睇表演, 玩到收園就門口等

園內buffet, 食飽係可以既, 唔好有期望, 唔食佢都有其他自費野食, 小食居多

複式洋房

SHARONJULIO215 發表於 15-7-2 16:12
我係包private car,我8月頭先去喎,仲未知好唔好呀。但我問左幾間呢間價錢最合理。(我都係bk jm介紹咋)

...

可否pm 包車資料! 謝

複式洋房

Yuyuc 發表於 16-3-23 20:39
我已訂下星期都係由Kempiski -Safari World-Chocolate ville-night market 包12hours 300baht咋。都係有個 ...

可否pm 資料給我

洋房

suetony 發表於 17-3-31 14:11
safari 分兩部份, 正常司機會連車入去野生動物區兜一個圈(約45分鐘), 好既會夾到時間等你睇到餵獅子食野, ...

請問有無包車資料? (emoji)(emoji)‍♀️

別墅

luvingxxxxx 發表於 15-7-9 23:07
Please pm me, thanks...

Please pm too thx

男爵府

SHARONJULIO215 發表於 15-7-2 13:59
回覆 ACAC 的帖子

我由SIAM KEMPINSKI HOTEL 去SAFARI WORLD (兩大一小) THB3400 (包入場及LUNCH)

唔好意思啊,可以PM包車資料給我嗎?謝謝

大宅

熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

早排問過Safari World連Chocolate Ville包車3500 baht, 不過我最終無去到Safari World, 由酒店出發去Chocolate Ville真係好遠, 仲要撞啱大塞車時段, 剩係坐車都用咗個半鐘, 所以建議你預鬆動啲時間

首頁

尾頁

跳至