自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

六合彩4個字
人生最大獎T^T
無咩中獎運~
願身邊人皆有所歸

男爵府

熱血勳章

回覆 appleycma 的帖子

最深刻果次深3x幾年前,仲讀緊小學5-6年班,食"牛牛公司"甜筒參加抽獎,贏左部"VHS錄影機"好似係2獎。仲要送貨工人黎到,要個小朋友(我)羅張兒童ID俾佢確認。

大宅

畀面勳章

回覆:healthymimi 的帖子

自己劃。。。

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:不如講下大家中過咩獎

十年前以上試過冒險樂園d抽獎,
抽到d遊戲金幣,
之後就冇試過中d咩獎了~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

appleycma 發表於 15-9-17 21:20
1.百貨公司現金券-$1000
2.主題公園入場券4張連一晚酒店

又一城購物大抽獎
頭獎 ~ 又一城 cash coupon $35,000

呢世女第一次中咁多錢

一本飲食雜誌徵佳句比賽, 我用家人名共寄出 3 個作品, 其中 2 個入選, 獎 4 人去祈福新邨 3 日 2 夜包食包住包車.

一本美容雜誌徵文比賽勝出, 獎一套 3 件 L'Occitane 香薰.

情人節佳句入選, 獎雪糕蛋糕一個.

數數吓原來都唔少

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

榮華月餅100 盒

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

單車

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

1)最多錢橫財: 六合彩仲過4個半字

2)最遠的禮物: tbb中過固網電話套裝,去tbb拿

3)最重的禮物: 維他奶6盒裝六排,拿到手軟

4)最失落的禮券: 惠x終極大抽獎3仟元禮券,但唔小心掉左張單據

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

中雀屎就有

珊瑚宮

最大獎係舊年中左演唱會飛,可以睇唔同演唱會,總數睇左8千幾蚊。

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:雙人吉隆坡+浮羅交怡5日4夜機票連住宿 !果

原帖由 vickylpy2 於 15-09-17 發表
雙人吉隆坡+浮羅交怡5日4夜機票連住宿 !果次聽到中獎時仲鬧爆人做咩呃我!我唔信自己中獎:h ...
同我反應1樣. 幾年前中咗頭獎5日4夜雙人芬蘭白色聖誕. 佢用電話通知. 我又喺話咪玩喇 .以為朋友打嚟整古我.

大宅

記細過買紅豆OR綠豆雪條, 食完中獎就送一條
買左10條食, 中左8條, 換完再食,
之後又中4條, 換完再食,
之後又中2條, 換完再食,
之後又中再加1條

之後有一排唔敢再買雪條食

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

六合彩 160蚊,仲要同人一人一半..................

我唔應該睇E 個POST...........
.
.
.
.
.
.
.

會妒忌死,點解我無人地咁好運..........

珍珠宮

電話,手錶,現金

珍珠宮

引用:記細過買紅豆OR綠豆雪條, 食完中獎就送一條

原帖由 royli3 於 15-09-18 發表
記細過買紅豆OR綠豆雪條, 食完中獎就送一條
買左10條食, 中左8條, 換完再食,
之後又中4條, 換完再食,
我都試過

男爵府

6合彩啦...幾百蚊....
2下..就使完...哈哈

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:appleycma 的帖子

琴日9月17結婚11週年,中咗4個字有9&17

大宅

最勁中過note 4

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

係公司聖誕party中左大獎. 電視機一部

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

雜誌遊戲中左當年初出熱賣 iphone4, 領獎即刻放左袋 cash

活在當下,愛得及時

首頁

尾頁

跳至