婆媳關係

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

回覆:男家一家都係怪物姑奶99最叻搞屎棍

得十五萬打算擺五六十圍堅勇。

cffw    發表於 15-10-6 06:22

複式洋房

其實c6一路都有叫6299 黎 但佢地死都話要我道歉先肯黎...而c6 為左保護我就話咁你地唔洗黎喇....親朋戚友我自己會請....間酒樓最小要擺35 圍....咁我地就度過就算唔洗6299 請d 朋友都夠數.....咁我連租衫 d 錢都退返....
之前c6 曾經叫過99 出黎飲茶睇下傾唔傾得掂....點知99 帶埋叔仔黎.....叔仔話我冇家教不分尊卑唔岩所以要我道歉....話家姐同水魚男朋友對我地咁好都忘恩負義 ( 點解叔仔咁幫家姐同水魚男友?因為學費係問水魚男友借) 之後又話c6 有付出過d 咩?? 連學費都要問人地借呀.....你睇你有咩貢獻??? 學埋老豆d 野一世都比人睇唔起.....跟住叔仔仲要當住成間茶樓既人反枱

** 我當時冇去....我聽返c6講都聽到眼突....點解自讀書錢要個哥哥出? 而哥哥出唔到就話哥哥冇貢獻??? 一個月家用唔算多$4000 但係細佬你唔多唔小都有份食.....

複式洋房

引用:得十五萬打算擺五六十圍堅勇。

原帖由 ImaNewbie 於 15-10-05 發表
點解我地會咁勇...因為間酒樓只需落35 圍訂 每圍$1000
尾數係擺完酒先比...仲可以look 卡

翡翠宮

結婚後真係唔好一齊住,最好少接觸添啊,咁變態嘅

複式洋房

其間c6 邊搵工邊搞結婚事....唔知係咪撞到黑仔神...見左好多份工都係得一份請 ....仲要得$10000 / 月
同男家冷戰中就當然冇比家用啦 因為得一皮野夠比我屋企 食埋返埋工根本就唔夠
不過最神奇一樣野就係 ..99 突然sd whatsapp 黎話c6 兩個月冇比家用
窮神上身....曾經記得99 話當冇生過e 個仔...結婚唔會黎 ....叫我地唔好搵佢.....但面皮厚幾呎竟然問c6 拎家用.....

子爵府

引用:得十五萬打算擺五六十圍堅勇。

原帖由 ImaNewbie 於 15-10-05 發表
以樓主和老公既年紀儲到十五萬己經好叻啦,仲要佢老公有俾4ooo家用。是我就唔會擺酒了,容麼易62個邊的賀禮佢吃咗唔嘔番出來啊!

公爵府

引用:Quote:原帖由 littledot 於 15-10-05 發表

原帖由 ac321 於 15-10-05 發表
樓主話,成家人靠姑9男友(條水魚)養,前後已攞左佢 十幾萬!
所以姑9咪可以 係屋企大大聲!
係喎!唔記得左條水魚!

別墅

引用:其間c6 邊搵工邊搞結婚事....唔知係咪撞到

原帖由 chunghauming 於 15-10-05 發表
其間c6 邊搵工邊搞結婚事....唔知係咪撞到黑仔神...見左好多份工都係得一份請 ....仲要得$10000 / 月
同男 ...
99話冇生個46咁就好啦
46可以養少幾個條大懶虫

你要堅持唔好道歉
咁你同46既人生至有得著

任性媽媽與固執仔仔

別墅

個水魚男友鍾情於姑9都冇計
祝佢俾姑9吸乾吸淨,到時窮埋一堆

任性媽媽與固執仔仔

複式洋房

引用:結婚後真係唔好一齊住,最好少接觸添啊,咁

原帖由 wahiuma 於 15-10-05 發表
結婚後真係唔好一齊住,最好少接觸添啊,咁變態嘅
佢請我都唔住呀 ....佢地屋企冇地方....之前係個度留夜一晚都要同叔仔一間房..我同c6 訓3 呎既上床....姑9 同水魚男友都一齊住.....6299 中意夜間活動...間唔時就中意凌晨鬧下交....我試過兩晚係度過夜 其中一晚已經見識過佢地夜晚嘈交

複式洋房

引用:Quote:原帖由 chunghauming 於 15-10-05 發

原帖由 EVAGOGO 於 15-10-05 發表
99話冇生個46咁就好啦
46可以養少幾個條大懶虫
你真係識野呀.....同佢地冷戰後財政舒服幾多.....
99 生日又話要出去食竹園 又要送電話比佢....洗左$2500
得閒又話呀邊個結婚生仔做人情
得閒又話想買雪櫃 夾$2000
得閒又話要換冷氣機$2000
細佬又話要換電腦$1500
中秋又要比錢 新年又要比錢 母親節又話要出去食飯又要送錶 總之就係

大宅

男家就一屋廢人
你兩公婆就貧賤夫妻百事哀

複式洋房

引用:男家就一屋廢人你兩公婆就貧賤夫妻百事哀

原帖由 klvisbaba 於 15-10-05 發表
男家就一屋廢人
你兩公婆就貧賤夫妻百事哀
c6 自從同佢地冷戰後覺得好舒服....連佢自己都開口話脫苦海

複式洋房

咁6299 姑9 見我地咁堅持就間唔時whats app. c6 因為驚佢地真係冇得黎我地結婚....
99 有次仲問: 乜你老婆取消左我租衫張單咩???
c6: 係呀
99:咁即係你地唔想我黎啦
c6應都冇應佢....覺得佢打橫黎講

我地係去韓國影婚紗相....姑9 知我地去之前就sd what\'s app 比c6扮關心我
內容: 你記得要睇實xxx( 我)呀...韓國好凍呀...粗身大勢記得要小心呀....唔好凍親佢 要著多d 衫呀....做人老公要大個仔喇....( 下刪數十字)
主要都係扮關心我咁啦....我心諗: 係關心我就唔會成家人響我大肚時激我鬧我整喊我.....

咁呀99同姑9 就要租衫啦 咁當然就係厚面皮咁問c6拎....當時我地個十五萬基本上都洗哂....我媽咪見我地咁辛苦借左十萬比我地周轉....到我搞得8899既時候 呀99同姑9 先問有乜要幫手....真係好感激佢地

大宅

引用:Quote:原帖由 ImaNewbie 於 15-10-05 發表

原帖由 chunghauming 於 15-10-05 發表
點解我地會咁勇...因為間酒樓只需落35 圍訂 每圍$1000
尾數係擺完酒先比...仲可以look 卡
始終要找數,好險。

別墅

大宅

複式洋房

一千蚊一圍請問食咩呢?冇錢仲去韓國影婚紗相

複式洋房

引用:一千蚊一圍請問食咩呢?冇錢仲去韓國影婚紗

原帖由 natte 於 15-10-05 發表
一千蚊一圍落訂呀
我都想搵一千蚊一圍

複式洋房

引用:一千蚊一圍請問食咩呢?冇錢仲去韓國影婚紗

原帖由 natte 於 15-10-05 發表
韓國影婚紗相係未發現我有左bb 已經落左訂....

首頁
23456...7

尾頁

跳至