自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 cleverbb 於 08-9-27 09:48 發表

What a good harvest!
The shoes sizes are so big, you still managed to buy 7 pairs. What sizes u bought?

from size 28 to size 32, some of them for my 姨甥仔

大宅

原文章由 twjan06 於 08-9-27 22:34 發表

from size 28 to size 32, some of them for my 姨甥仔

i bought 1 pair size 26. It's still a little big for my son. I think it would fit him when he reaches 3.

大宅

原文章由 軒軒媽 於 08-9-23 13:26 發表
http://www.dotphoto.com/SAN1/12/EA/7F/i12EA7FB3-236D-43E7-A9EC-91DC72DDDFC8.jpg

http://www.dotphoto.com/SAN1/C7/50/10/iC7501031-7CD3-40B8-ABF9-367B365E757A.jpg
$50

http://www.dotphoto.com/SAN1/D5/1 ...

唔知仲多唔多款呢?我想聽日去,多唔多4-5上歲仔呢?可以報料嗎?

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我星期六先去完,4歲仔款無太多,不要太大期望!

大宅

唔知會唔會再返貨呢?

大宅

上星期上左去,問個SALES會唔會有DEMAGE,佢話無,所以無CHECK貨之下買左件DEMAGE貨 ,大家記得CHECK貨!

別墅

原文章由 lingobb 於 08-9-30 13:25 發表
上星期上左去,問個SALES會唔會有DEMAGE,佢話無,所以無CHECK貨之下買左件DEMAGE貨 ,大家記得CHECK貨!

我都無check貨tim-不過佢有d-demge嘅貨係個箱裹面我就搵到件
正野. 中國服的綿褸超輕(100%蠶絲)$30大元超正

大宅

咁如果係DEMAGE貨,佢地會唔會有得換0架???????

禁止訪問

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

原文章由 jadeleecs 於 08-10-6 15:39 發表

頭先去過, 加咗冬天衫衭褸, 我又買了5百幾元la...

係wor, 我仲有好多唔同色的女仔boots tim...

請問不是10/4完了嗎?

大宅

好媽媽勳章

好野, 有冬天款, 放工去睇睇先, 多謝報料!!

禁止訪問

伯爵府

原文章由 jadeleecs 於 08-10-6 16:17 發表

我上個禮拜尾打過去, 佢地話延期到今個星期六wor.... 仲有d新野返, 還掂今日放假早d黎睇下, 唔係一陣比人掃晒d貨

明天開吾開呀??

[ 本文章最後由 嵐嵐21 於 08-10-6 21:55 編輯 ]

大宅

我都想知呀!明天開唔開0架!

大宅

原文章由 EDGAR2000 於 08-10-7 01:12 發表
我都想知呀!明天開唔開0架!

they will not open on public holiday & Sunday.
They now got a few winter clothes (but not as many as summer clothes) and in different prices. Jacket $100, Trousers $50, one piece dress $80, boots $100,...etc.

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我想問觀塘有咩車可以去到呀?THX~

大宅

咁即係話今日唔會開啦!

別墅

原文章由 cleverbb 於 08-10-7 01:33 發表

they will not open on public holiday & Sunday.
They now got a few winter clothes (but not as many as summer clothes) and in different prices. Jacket $100, Trousers $50, one piece dress $80, boots $1 ...

有無人有再去買? 可唔可以show D新戰利品出黎睇下? 我想睇下值唔值再去~ 因對我黎講都幾遠~ 一.一"

大宅

醒目開學勳章

請問知不知多不多大些男仔褸,衫,褲和鞋?thx

首頁

尾頁

跳至