跳至

首頁

尾頁

別墅

今日好開心呀~~
辛苦晒盈盈媽,彤彤豬mama同catmama~~因為有你地, 我地嘅BB先可以過一個咁開心嘅BD PARTY~~~
下次再同你地一齊玩過啦~
比D時間我, 我盡快upload 番D相比你地睇, 不過可能影得好差, 希望你地唔好介意.....HEHE

禁止訪問

民房

咁多BB可以聚首一堂真係難得! 真係要感謝各位搞手MA MA, 勞苦功高, 抵錫.....希望快D再有活動一齊玩啦!

男爵府

昨日玩得好開心..我個囡囡都好小一次過見咁多同年&月份ga bb... 再一次要多謝攪手mama.. thks.. 希望下次再有呢d活動..大家又可以見見面..

大宅

多謝晒有份出力既MAMA 冇妳地就唔會有今次既PARTY..尋日真係好多BB啊....都未能一一去認識同打個招呼添..希望下次再有機會同妳地SAY HELLO啦

複式洋房

咁多位唔好咁客氣...希望各位大人同bb都happy...

再次响度同各bb講聲生日快樂

最後辛苦晒盈盈媽媽+catmama

大宅

大家不用多謝來多謝去喇
其實盈盈媽, 彤彤媽, 琳琳媽先至係真正既攪手, 我只不過是將優惠同大家分亨啫...

好開心見到咁多個bb, 不過我又真係未認識哂啊~ 希望下次有gathering 再認識過啦!

大宅

12月7日屯門置樂麥當勞 1 歲birthday party(名額已滿)

如果有用facebook可以add 我, 我upload左d相上去. 有小小大合照..but...我 影得唔靓 , 希望有其他媽媽upload俾 我 地睇啦. tks

EMAIL:[email protected]

別墅

我都放咗上facebook ....
[email protected]

伯爵府

BK Milk勳章

複式洋房

我都放咗上Facebk. Add咗你啦.
My e-mail:[email protected]

原文章由 florance108 於 08-12-10 00:16 發表
如果有用facebook可以add 我, 我upload左d相上去. 有小小大合照..but...我 影得唔靓 , 希望有其他媽媽upload俾 我 地睇啦. tks

EMAIL:[email protected] ...

複式洋房

Add 咗你啦, My e-mail: [email protected]

原文章由 macyen 於 08-12-11 00:56 發表
我都放咗上facebook ....
[email protected]

首頁

尾頁

跳至