自由講場

跳至

首頁
23456...21

尾頁

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

女人最叻自己呃自己。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

掉咗/收埋盒套,睇佢有咩反應,如果係諗住同你用ge,一定會問你見唔見

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

pomanlife 發表於 16-7-21 13:59
精液係入面怕有細菌感染到子宮嗰d個話, 隻老比較安全, 所以唔搞

怕感染子宮係事實(如果個男人有菌),但佢話怕精液整到bb全身都係喎

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

小玲晶 發表於 16-7-21 14:05
怕感染子宮係事實(如果個男人有菌),但佢話怕精液整到bb全身都係喎
呢個真係未聽過

別墅

hugub 發表於 16-7-21 13:51
我會問佢做乜工文袋有盒套....跟住串佢幾句就算, 等佢知我知....解釋就不必啦, 反正都係大話 ...

我都係咁唸

男爵府

回覆:好激氣,今日發現老公個公文袋有盒安全套

有的人說精液中的前列腺素會刺激子宮收縮,主張孕期做愛應使用避孕套。但產科專家已經明確地告訴我們,因精液中的前列腺素引起子宮收縮,而發生早產、流產的情況並不多見。因為懷孕的時候,子宮完全被黏液封閉,精液不會導致子宮感染,不會影響胎兒安全和健康。只要進入穩定期以後,准媽媽的身體狀態良好,都是可以與老公進行性生活的。

lojo11    發表於 16-7-21 15:50
wcpcelia    發表於 16-7-21 14:30
pomanlife    發表於 16-7-21 14:12

別墅

hohoho2013 發表於 16-7-21 14:03
掉咗/收埋盒套,睇佢有咩反應,如果係諗住同你用ge,一定會問你見唔見

佢可以扮冇事發生過,佢最想係咁Tim

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

呢排係街有派一個個,

男爵府

引用:Quote:小玲晶 發表於 16-7-21 14:05 怕感染

原帖由 pomanlife 於 16-07-21 發表
呢個真係未聽過
大把上年紀阿婆誤傳,然後怪新抱搞到個孫有頭泥,極無稽

pomanlife    發表於 16-7-21 14:14

大宅

pomanlife 發表於 16-7-21 14:06
呢個真係未聽過

我都冇聽過

大宅

pomanlife 發表於 16-7-21 14:06
呢個真係未聽過

我都冇聽過

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

小玲晶 發表於 16-7-21 14:11
我都冇聽過
鄉土有見過有人咁講, 唔知真定假

別墅

我地結左婚6年,一直都好想要Bb, 一路無用開套既.....結左婚後屋企從未買過套

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

maverickbb 發表於 16-7-21 14:08
佢可以扮冇事發生過,佢最想係咁Tim
咁咪即係有景轟
咁你諗吓應該要點做

大宅

pomanlife 發表於 16-7-21 14:12
鄉土有見過有人咁講, 唔知真定假

緊係假啦,除非個老公好似火箭炮咁射嫁者,如果唔係點射穿個羊水囊呀

wcpcelia    發表於 16-7-21 14:30
pomanlife    發表於 16-7-21 14:16

彩鑽殿

maverickbb 發表於 16-7-21 14:12
我地結左婚6年,一直都好想要Bb, 一路無用開套既.....結左婚後屋企從未買過套
...
佢需要大唔大, 平時對你係點, 只有你最清楚

彩鑽殿

3Qlove 發表於 16-7-21 14:09
呢排係街有派一個個,
派唔會派一盒, 只會派一個

彩鑽殿

小玲晶 發表於 16-7-21 14:15
緊係假啦,除非個老公好似火箭炮咁射嫁者,如果唔係點射穿個羊水囊呀
...
講得咁好笑

男爵府

小玲晶 發表於 16-7-21 13:55
精液點會整到bb全身都係呀???有羊水包住嫁喎,唔係咁勁射穿個水囊呀?

頭泥係bb自己既頭油分泌,唔係 ...

其實當年我在後產房生BB時, 聽倒D医務人員抱住BB 講的,
笑住話! 攪都個B咁dirty. 好心忍吓啦!

我先知, 原來有这可能!

JM 們, 大家理性去分柝, 動不動叫人離婚實在太過份, 樓主自己去理解吓另ㄧ半, 係咪咁冇定力, 我地绝对唔会比你了解他! 努力!

首頁
23456...21

尾頁

跳至