自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

sharon,你上网book, how much 呀 ?

原文章由 TangTang 於 08-11-14 19:21 發表
sharon,

蛇口海上田園 我淨係知海上世界架咋

你天明去今日就book到咁勁既?
生日月, 開心過

水晶宮

係啦, 應該無大礙,唔使太擔心.

原文章由 amychoi 於 08-11-14 20:32 發表
雪文

今日同囡囡見左醫生, 不過都無講d咩, 只係叫囡囡驗血同尿, 睇下腎功能先才決定要唔要再進一步檢查, 下次覆診都要09年2月, 到時先算啦.
生日月, 開心過

水晶宮

早晨呀, CC & Tang Tang

我明天諗住帶二個小朋友去megabox 影x'mas相啦
生日月, 開心過

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

早晨呀雪文,

影完返黎比我地睇下呀!!

原文章由 雪文 於 08-11-15 10:14 發表

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

早晨呀雪文,
佢未住過7仔, 我估係首住價rmb77卦

你天日影多d靚相喇 我女尋日去完旅行, 夜晚發燒, 102.8度, 搞到我2點幾先訓
原文章由 雪文 於 08-11-15 10:13 發表

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我仔細個時都係咁, 玩到癲晒返黎第二日就唔舒服發燒架啦!!

原文章由 TangTang 於 08-11-15 10:25 發表

我女尋日去完旅行, 夜晚發燒, 102.8度, 搞到我2點幾先訓

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

係啦, 影多d靚相返來

叫你佬買部相機鑽研下啦, 等佢有d世藝, 又多d family outing, 又有靚相睇~ 家庭關係都好d

單反機入場價幾千起, 畢業價 unknown, 同囝囡影相 = 無價

原文章由 雪文 於 08-11-15 10:14 AM 發表

水晶宮

我有張 coupon, 深圳福田香格里拉酒店, cafe zen 自助餐買3送1, & 周未免老人, 及小童~

剛 called, lunch buffet $188+1, dinner buffet $218+1

去得過嗎??

http://www.shangri-la.com/cn/property/shenzhen/futianshangrila/dining/restaurant/cafezen

水晶宮

C囉, 你哋指意我影靚相呀, 我諗住求其影幾張喳

我明天又係一拖二呀:-( :-(

原文章由 多利是 於 08-11-15 10:33 發表
係啦, 影多d靚相返來

叫你佬買部相機鑽研下啦, 等佢有d世藝, 又多d family outing, 又有靚相睇~ 家庭關係都好d

單反機入場價幾千起, 畢業價 unknown, 同囝囡影相 = 無價 :happy ...
生日月, 開心過

水晶宮

扺wor,去啦

原文章由 多利是 於 08-11-15 10:36 發表
我有張 coupon, 深圳福田香格里拉酒店, cafe zen 自助餐買3送1, & 周未免老人, 及小童~

剛 called, lunch buffet $188+1, dinner buffet $218+1

去得過嗎??
生日月, 開心過

水晶宮

佢 lunch buffet 都 188+10% 都唔平和!! 多唔多野食架??

原文章由 多利是 於 08-11-15 10:36 發表

去得過嗎??

http://www.shangri-la.com/cn/property/shenzhen/futi ...

水晶宮

因我上次問過要网上俾錢才有呢個價嘛. 所以我想問清楚, 我仲未去住呀.

你囡真係呀 你好好睇住佢啦

原文章由 TangTang 於 08-11-15 10:25 發表
早晨呀雪文,
佢未住過7仔, 我估係首住價rmb77卦

你天日影多d靚相喇 我女尋日去完旅行, 夜晚發燒, 102.8度, 搞到我2點幾先訓
生日月, 開心過

水晶宮

CC

就係5知, 未去過呀, 不過 shangrila, 應該ok吧??

原文章由 cc0524 於 08-11-15 10:38 AM 發表
佢 lunch buffet 都 188+10% 都唔平和!! 多唔多野食架??

水晶宮

有自己對仔女係張相入面就點睇都係靚架啦!!

原文章由 雪文 於 08-11-15 10:36 發表
C囉, 你哋指意我影靚相呀, 我諗住求其影幾張喳

我明天又係一拖二呀:-( :-(

侯爵府

尋日好鬼晒同熱, 可能上車d冷氣勁, "攝"親卦mouth:
原文章由 cc0524 於 08-11-15 10:29 發表
我仔細個時都係咁, 玩到癲晒返黎第二日就唔舒服發燒架啦!!

水晶宮

咁呀??

你砌唔砌得夠四個大人, 另外又有老人家同小朋友呀?
如果砌到有咁多人既, 除番開都抵既!!

原文章由 多利是 於 08-11-15 10:40 發表
CC

就係5知, 未去過呀, 不過 shangrila, 應該ok吧??

水晶宮

都可能架, 而家 D 天氣真係!!

好似係沙漠天氣咁, 早晚就涼, 中午就熱!!

原文章由 TangTang 於 08-11-15 10:42 發表
尋日好鬼晒同熱, 可能上車d冷氣勁, "攝"親卦mouth:mouth:" />

侯爵府

呢個要問sharon喇, 我都係估下咋

我自己首住價時以前已經住過好幾次7仔, 又一早係會員, 從未試過係網上俾錢, 所以我都唔知下家要咁煩

我俾左退燒藥佢食, 又貼左退熱貼, 今朝無乜燒lu
原文章由 雪文 於 08-11-15 10:38 發表
因我上次問過要网上俾錢才有呢個價嘛. 所以我想問清楚, 我仲未去住呀.

你囡真係呀 你好好睇住佢啦

水晶宮

又有平廁紙賣啦

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1
生日月, 開心過

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 雪文 於 08-11-15 10:13 發表

Morning ar ~~~~

首頁

尾頁

跳至