跳至

首頁
23456...7

尾頁

別墅

原文章由 babycanny 於 08-12-4 12:35 發表

check架喇!今晚被人強迫要check, 因我真係病到七晒彩, 再加上明天打算同傻b去海洋公園, 傻爸今日威脅我如果今晚唔比個結果佢, 明天全部人會因為我而冇得去海洋公園 ...

好呀,等你消息,希望你步我後塵啦!
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 bonnielhp 於 08-12-4 12:40 發表

好呀,等你消息,希望你步我後塵啦!

今晚會上嚟報告, 你密切留意喇! 我都希望可以步你後塵

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 babycanny 於 08-12-4 12:41 發表

今晚會上嚟報告, 你密切留意喇! 我都希望可以步你後塵

下胎女好D喎

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-12-4 13:17 發表

下胎女好D喎

呢個係我同傻爸嘅願望

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 babycanny 於 08-12-4 13:21 發表

呢個係我同傻爸嘅願望

祝你bingo tonight

子爵府

妳嚟囉~~
原文章由 醜樣豬 於 08-12-3 18:17 發表

下胎女好D喎

王國長老

原文章由 EMILYYWN 於 08-12-4 13:32 發表
妳嚟囉~~

u2

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-12-4 13:33 發表

u2

子爵府

原文章由 babycanny 於 08-12-4 12:35 發表

check架喇!今晚被人強迫要check, 因我真係病到七晒彩, 再加上明天打算同傻b去海洋公園, 傻爸今日威脅我如果今晚唔比個結果佢, 明天全部人會因為我而冇得去海洋公園 ...

明日咩日子?請假去op?

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 高比 於 08-12-4 13:55 發表

明日咩日子?請假去op?

唔係咩特別日子, 因我同傻爸都要清咁啲假, 所以興起打算帶傻b去op再加上而家7折嘛!

公爵府

原文章由 babycanny 於 08-12-4 14:03 發表

唔係咩特別日子, 因我同傻爸都要清咁啲假, 所以興起打算帶傻b去op再加上而家7折嘛!

我們唔去op了, 星期日好凍, 怕冷親晴晴, 你們明天要帶多件衫, 唔好再冷親

btw, 如果 bingo, 有人會比你去op嗎?
我當年bingo咗, 立即唔比去

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-12-4 14:34 發表

我們唔去op了, 星期日好凍, 怕冷親晴晴, 你們明天要帶多件衫, 唔好再冷親

btw, 如果 bingo, 有人會比你去op嗎?
我當年bingo咗, 立即唔比去

我可以肯定答你冇, 一定冇得去, 只不過有人想搞清楚以免辛苦得濟一屍兩命啫!再者明天起身如果天氣凍就冇得去因怕冷親傻b, 如果冇得去又confirm唔係bingo咁我就會返工銷假

子爵府

原文章由 babycanny 於 08-12-4 14:38 發表

我可以肯定答你冇, 一定冇得去, 只不過有人想搞清楚以免辛苦得濟一屍兩命啫!再者明天起身如果天氣凍就冇得去因怕冷親傻b, 如果冇得去又confirm唔係bingo咁我就會返工銷假 ...

I guess you have to stay home to take more rest la

公爵府

原文章由 babycanny 於 08-12-4 14:38 發表

我可以肯定答你冇, 一定冇得去, 只不過有人想搞清楚以免辛苦得濟一屍兩命啫!再者明天起身如果天氣凍就冇得去因怕冷親傻b, 如果冇得去又confirm唔係bingo咁我就會返工銷假 ...

一bingo咗, 就要坐牢
我當年除了返工之外, 其他時間一定要有家人或朋友一起
他一放工就去接我, 冇晒自由

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-12-4 14:44 發表

一bingo咗, 就要坐牢
我當年除了返工之外, 其他時間一定要有家人或朋友一起
他一放工就去接我, 冇晒自由

初初我就好自由, 作小產之後就冇晒自由喇!出入有人管接送, 去邊都要有人跟出跟入

公爵府

原文章由 babycanny 於 08-12-4 14:49 發表

初初我就好自由, 作小產之後就冇晒自由喇!出入有人管接送, 去邊都要有人跟出跟入

我係一開始就冇 放工要我上醫師那兒等他 or 在西鐵站等, 星期六一係回kf等他放工, 一係回天水圍, 唔可以單獨去街, 有次我想去做義工, 做小手工再派比老人院, 他一定要妹妹陪我, 但當日妹妹突然有事唔得閒, 冇得去 , 所以我當年有咗(其實自己估到)遲遲都唔check囉

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-12-4 14:58 發表

我係一開始就冇 放工要我上醫師那兒等他 or 在西鐵站等, 星期六一係回kf等他放工, 一係回天水圍, 唔可以單獨去街, 有次我想去做義工, 做小手工再派比老人院, 他一定要妹妹陪我, 但當日妹妹突然有事唔得閒 ...

好老實講吖, 上次陀傻b時我都feel到自己有咗, 不過唔敢肯定因冇check及唔敢check(當時已食咗3次炸糊)直至病咗去睇醫生先發現, 今次我乜都feel唔到只係憑中醫話好似係, 個心就囉囉"lu"都依家

王國長老

原文章由 Cammy3007 於 08-12-4 14:58 發表

我係一開始就冇 放工要我上醫師那兒等他 or 在西鐵站等, 星期六一係回kf等他放工, 一係回天水圍, 唔可以單獨去街, 有次我想去做義工, 做小手工再派比老人院, 他一定要妹妹陪我, 但當日妹妹突然有事唔得閒 ...

你好幸福

王國長老

原文章由 babycanny 於 08-12-4 15:04 發表

好老實講吖, 上次陀傻b時我都feel到自己有咗, 不過唔敢肯定因冇check及唔敢check(當時已食咗3次炸糊)直至病咗去睇醫生先發現, 今次我乜都feel唔到只係憑中醫話好似係, 個心就囉囉"lu"都依家 ...

Don't worry老友!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-12-4 15:08 發表

Don't worry老友!

首頁
23456...7

尾頁

跳至