美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

aidan08 發表於 17-1-9 13:41
嗰個......真係無咩說服力。唔明點解袁小姐會成日'能'埋佢一齊拍片,只可以講好無觀眾緣!仲有,佢c9得嚟好 ...

同意。見到佢覺得趕客。

大宅

cakecakemango 發表於 17-1-6 22:16
回覆 Spica 的帖子

支微針好用嗎?

呢個我覺得有用,係吸收好啲㗎。我知有間水貨都賣平啲,但成日冇貨,又要去mmm買

大宅

Spica 發表於 17-1-8 20:45
BTW, Priori 碎粉我見上網呢兩間都平過mi ming mart, 有興趣可以望吓~

http://www.salalabeauty.com/vmchk ...

Strawberry 真係好抵㗎,香港仲有extra 25off,同我覺得佢有信心保證,買過好多嘢都冇問題!我多數有嘢想買都search 下strawberry 有冇先。

大宅

aidan08 發表於 17-1-9 13:41
嗰個......真係無咩說服力。唔明點解袁小姐會成日'能'埋佢一齊拍片,只可以講好無觀眾緣!仲有,佢c9得嚟好 ...

我平時都有睇開佢地D , 形容得咁貼切生鬼,真係忍唔到笑咗出嚟
LOL

我都覺得佢地而家越嚟越離題,拍埋d 佢地食飯買衫去旅行,不如平實d拍返d教人護膚化妝仲好

前排見袁小姐請哂佢d staff去法國拍片, 拍埋哂d完全同護膚化妝無關嘅片,咁疊水包成隊crew去法國,不如d產品貼價d,唔好食水咁深仲好啦 !

大宅

zitali8283 發表於 17-1-9 16:43
呢個我覺得有用,係吸收好啲㗎。我知有間水貨都賣平啲,但成日冇貨,又要去mmm買
...
sis邊間水貨店買呀? 可以介紹俾我嗎?微針你可以試吓search heynature支微針, 同mmm 一樣 ga~ 但抵好多!!

大宅

Spica 發表於 17-1-9 16:59
sis邊間水貨店買呀? 可以介紹俾我嗎?微針你可以試吓search heynature支微針, 同mmm 一樣 ga~ 但抵好多!!
...

Salala 呀,佢有synergies㗎但唔係成日有貨。

大宅

zitali8283 發表於 17-1-9 21:00
Salala 呀,佢有synergies㗎但唔係成日有貨。

就係exactly heynature 呢支,個web 平一半!想爆粗

大宅

zitali8283 發表於 17-1-9 21:03
就係exactly heynature 呢支,個web 平一半!想爆粗

haha~ 我之前喺sasa.com買, $230左右~ 不過而家好似無哂貨...
你支微針用幾耐會買過支新呀?

大宅

littlemelody 發表於 17-1-8 20:12
金毛短髮嗰個好c9吓
係囉,出黎又信心爆棚咁成日介紹護膚品講左成堆野都唔知佢講咩,淨係睇到個產品既名同價錢,咁即係我都唔洗曬時間睇佢d片啦

大宅

Spica 發表於 17-1-9 22:36
haha~ 我之前喺sasa.com買, $230左右~ 不過而家好似無哂貨...
你支微針用幾耐會買過支新呀?
...

我會用6到9個月啦,我早晚用㗎!

大宅

Gi-leung 發表於 17-1-3 13:38
lm我用粉底咋 不錯不錯
碎粉我其實係用priori透明粉 一年四季都岩用 真係好控油 坐office可能要3,4點補補 ...

priori透明粉我果時上lookfranstic買,價錢比袁小姐賣平d,大概7折,重點係免運費

講起袁小姐,佢賣概產品得一兩樣好用,就係vitamin A & B。其他一概麻麻,特別係佢嘅粉底,顏色又深又難上,果枝BB flawless 簡直中大伏,又貴又乾又唔好用,聽佢講上完B3用就死得,完全乾到上唔到,用佢掃上,吉面到死,超級後悔買咗

Venessa megan可以上佢個網買,有時會有discount

禁止訪問

男爵府

mrspandamama 發表於 17-1-10 17:44
priori透明粉我果時上lookfranstic買,價錢比袁小姐賣平d,大概7折,重點係免運費

講起袁小姐,佢賣概產 ...
絕對同意,支bb flawless 簡直係雷中之霸,佢唔單止唔能夠修飾你面上嘅瑕疵,仲會突顯咗所有缺點出嚟。唔貼面之餘,仲會將你面上嘅毛孔放大。

用左幾次真係頂唔順,連送俾朋友用都唔想,直接將去送左落垃圾桶

大宅

florachan28 發表於 17-1-10 19:31
絕對同意,支bb flawless 簡直係雷中之霸,佢唔單止唔能夠修飾你面上嘅瑕疵,仲會突顯咗所有缺點出嚟。唔貼 ...

始終唔啱香港天氣

大宅

回覆 florachan28 的帖子

我一用果枝BB flawless 上面,即刻令我面上毛孔放大幾倍. 枉佢仲話可以均衝膚色收細毛孔
佢地d片越來越hardsell, 淨係識話好好用,又無深入介紹成份,果個Peggy 講嘢又無point, 睇完都唔知佢講咩,依家都費時睇。有時睇下黑咪好過

公爵府

mrspandamama 發表於 17-1-10 22:29
回覆 florachan28 的帖子

我一用果枝BB flawless 上面,即刻令我面上毛孔放大幾倍. 枉佢仲話可以均衝膚色 ...

隻色黄到肝病咁

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlemelody 發表於 17-1-11 23:45
隻色黄到肝病咁
係呀...支bb flawless隻色好黃, 我已經買最淺個隻, 但每次搽完都會有人問我塊面仲咩黃左甘多
所以依家支野放左係屋企封塵, 支野仲要唔平, 個時仲要買埋支掃

大宅

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我直接由澳洲官網買,再用集運寄,連埋運費都平過袁小姐

大宅

華華子 發表於 17-1-12 11:20
係呀...支bb flawless隻色好黃, 我已經買最淺個隻, 但每次搽完都會有人問我塊面仲咩黃左甘多
所以依家支野 ...

由於唔想浪費,我試過用beauty blender上,叫做好過用掃上少少。而且枝粉底個泵設計好差,上次我輕輕一按,彈到我間房幅牆一點點(emoji)(emoji)(emoji)

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mrspandamama 發表於 17-1-12 16:31

由於唔想浪費,我試過用beauty blender上,叫做好過用 ...
哈哈, 我都係呀, 一唧就標出來, 而且仲要一唧唧好多出來, 兩塊面都用唔晒XDDD, 浪費左~~
我朋友叫我拆開個樽, 同其他粉底(顏色白一點)溝埋, 甘就唔會甘黃~~因為真係太黃, 仲帶少少灰, 唔明白澳洲人點解需要甘灰黃 XDDD

首頁

尾頁

跳至