自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

伯爵府

elysion 發表於 17-3-9 08:08
認同呀,通常男人所謂的坦白要折過5折,關係點會暗戀瞹晦咁簡單就同老婆講,講得已揀左,想維繫婚姻點會同 ...

同你所寫一樣諗法,男人就係咁䖏理感情事

珍珠宮

回覆樓主:

你問返佢想點啦…

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tantanmama 發表於 17-3-9 07:18
只係瞹眛又點會主動講你知吖。佢話冇做苟且之事只係保護緊小三啫,等你冇得發難去爆小三之嘛。佢問你想點, ...

Agree

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

簡單答 ~ 一係揀佢,一係揀我。 唔駛旨意享齊人之福。

珍珠宮

x00_00x 發表於 17-3-9 08:01
如果係我...我會揾個八婆出嚟,同佢攤牌..不過上面jm講得啱,你c6而家同你坦白,係想保護嗰個八婆 ...

我都會搵過八婆出黎攤牌,最好多d 人知呢兩條友幾賤。

珍珠宮

回覆樓主:

冇小朋友好易處理……
俾我會放手,唔專一既老公要黎都冇用,自己好好愛自己。

伯爵府

回覆樓主:

佢夠膽講得比你聽就肯定唔只曖昧下咁簡單啦… 不如你問佢想點仲好,佢而家成個人都沐浴在戀愛中,思春咁款

珍珠宮

Tingche 發表於 17-3-9 02:42
係舊同事,女方有男朋友。佢話唔想呃我,所以坦白同我講。

佢話佢地冇做茍且之事,暫時係大家瞹眛有好感的 ...

有問題果個係佢,仲反(emoji)問你想點?e個男人無膊頭無承擔,將問題推向別人!e種人,將來要唔要一齊,樓主藉此機會諗諗仲應唔應該繼續e段關係!

男爵府

畀面勳章

只係瞹眛又點會主動講你知吖。佢話冇做苟且之事只係保護緊小三啫,等你冇得發難去爆小三之嘛。佢問你想點, ...

講得好好

公爵府

唔好信佢咁多,亦唔駛俾咩意見佢,身為一個男人,竟然當自己老婆係一個愛情顧問,想輔導自己的愛情問題?坦白説,佢根本無考慮過妳嘅感受。我怕佢意在投石問路,試探妳的反應,再計劃下一步。
jm,多為自己打算吧。

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

子爵府

choco_soup 發表於 17-3-9 08:17
我都會搵過八婆出黎攤牌,最好多d 人知呢兩條友幾賤。

咁你攤牌後,最後係點?一齊返定分開咗呀?
呢啲女人真係賤,自己都係女人,自己都有男朋友....點解要搞人地有家室嘅??!

公爵府

bobosweet 發表於 17-3-9 08:19
有問題果個係佢,仲反(emoji)問你想點?e個男人無膊頭無承擔,將問題推向別人!e種人,將來要唔要一齊,樓 ...

agree,我都係咁唸
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

珍珠宮

回覆樓主:

呢個男人有冇搞錯呀!!!!自己搞鑊粥出黎,仲問你想點,想你幫佢做決定,等自己唔駛做衰人呀?!
曖昧梗係最正啦!個女人自己有另一半,明知個男人有老婆都搞,真係賤,你問下你個c6,個女人有冇返去問個bf想點?人哋可能撩下你個蠢佬,證明下自己吸引力咋!
講真,一個咁嘅男人,我而家唔走,之後都會走。

珍珠宮

venicewong 發表於 17-3-9 08:08
同意...只可以對佢好等回心轉意(如果想挽留的話)

咁又唔係等嘅,可以將重心放返係自己身上,重組一下自己嘅生活,做d自己鐘意做嘅嘢~

講從來都容易,我都係經歷過行過先明白,試問發出呢d事一開始有幾多人可以咁冷靜?

叫人放手離婚好容易,但係咪真係做到先,打上律師樓問呢問路,約個時間搞呢樣搞嗰樣,呢種感受冇試過嘅人係唔會明白嗰種痛,除非你已經對段感情冇感覺

琥珀宮

問佢想唔繼續呢段婚姻,如果想,就要佢同個女人斷絕交往,block FB、whatsapp ,等佢自己感覺淡化

只係舊同事,正常無乜機會接觸,要做到唔contact一d都唔難。

若佢咁都唔肯應承,叫佢返自己阿媽到住,分開比大家考慮清楚,你可以呃佢話公司也有男同事也對你表示好感,你自己而家都會唸下係咪可以接受發展!

伯爵府

jodyfan 發表於 17-3-9 07:31
和妳一樣想法的女人,有很多很多。
但世事總是如此,總是單方面覺得可一生不變。
...

冇la,現世紀,未去到尾,都唔好諗一生一世

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

只係瞹眛又點會主動講你知吖。佢話冇做苟且之事只係保護緊小三啫,等你冇得發難去爆小三之嘛。佢問你想點,即係想你一係離婚一係共侍一夫,佢攞正牌去會小三唔洗用腦呃你,將來亦理直氣壯同人講你早知亦准許佢咁做。
同意

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔係男人老狗想個老婆追自己呀

伯爵府

Rubik 發表於 17-3-9 08:26

咁又唔係等嘅,可以將重心放返係自己身上,重組一下自己嘅生活 ...

認同你所講

子爵府

問返佢究竟想點,或者究竟想你點。同時樓主亦要諗吓自己前路,分開o 唔ok, 留下,將來心有冇剌?佢同得你講,已經係發展到自己都唔知選邊個,所以廢事煩,將個波拋比你。你接受到,佢就可以繼續同個女人一齊,但你得唔得先?你自動離場,佢就更加唔洗煩。所以要問清楚佢目的同自己究竟想行咩路。我信有報應,樓下呢一刻一定好傷心,但要加油啊,支持你!

首頁
23456...15

尾頁

跳至