網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我件貨集左好耐, 18號到今日死追先拎到貨, 中間集運追蹤完全冇update, 問佢地只係話運輸未覆. 想轉啦!

伯爵府

下星期就五一了,但官網 (http://www.toplinkexp.hk) 仍未有五一期間的交收安排。

最新消息 仍然係 04.02.2017 出的【清明節安排】!

大宅

www 發表於 17-4-28 18:59
下星期就五一了,但官網 (http://www.toplinkexp.hk) 仍未有五一期間的交收安排。

佢話淨係5月1日休息....

男爵府

畀面勳章

www 發表於 17-4-28 18:59

佢客服轉返大陸,大陸客服應該唔太識update個網頁,大陸facebook又上唔到,如果有野問你whatsapp佢先會覆

......

大宅

ying_ma 發表於 17-4-28 22:39
佢客服轉返大陸,大陸客服應該唔太識update個網頁,大陸facebook又上唔到,如果有野問你whatsapp佢先會覆
...

除左呢d 資料唔更新外,呢排用又冇乜野
琴日集左批貨落黎運送上門,以往要隔日至送到,今次下午就送黎

大宅

jkswoo 發表於 17-4-28 23:45
除左呢d 資料唔更新外,呢排用又冇乜野
琴日集左批貨落黎運送上門,以往要隔日至送到,今次下午就送黎
...
小左人用,佢自家快遞小左野做,派貨時咪可即日派埋比上門客

如果佢遲d一cut車,可能會變隔一兩日先送到...

大宅

atinbb 發表於 17-4-29 02:15
小左人用,佢自家快遞小左野做,派貨時咪可即日派埋比上門客

如果佢遲d一cut車,可能會變隔一兩日先送到...

到時至算囉,隔一兩日都唔係大問題,我用其他集運都試過成個星期至派貨

男爵府

我仍好快播,,,,以後都順順利利...

男爵府

我一直用佢㗎,初時今發後到,但加價後一直今發明到(只試過一次後日到),超方便我,在自己樓下自取,希望佢冇事我就長淘長有啦

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

除左假期外, 我呢排用左幾次都OK, 今日合併, 明日下午收到SMS自取。

男爵府

佢地facebook剛剛有update,話聽日會公佈50個新自提點,又話加電話線和whatsapp電話,睇黎可能加左或換左老闆,希望真係有改善

大宅

klauyeung 發表於 17-5-5 23:06
佢地facebook剛剛有update,話聽日會公佈50個新自提點,又話加電話線和whatsapp電話,睇黎可能加左或換左老闆, ...
老闆冇換過.一樣係運通big boss
之前太狼,cut晒香港部門...

而加返d人....

珍珠宮

2024年龍年勳章

佢在FB有新消息。

致各客戶
就之前事件影響,本公司現有5項改變及更新,令各客戶得到更優質的服務
1.新增50間自提點
包括全港九新界,務求令各客戶更方便取貨
2.就今次失誤,本公司會在之後推出你集運我送禮的新活動(詳情請留意官網或FB專頁)
3.陸續增加電話線和whatsapp電話,務求做到有問必答,令之後避免發生類似事件
4.就今次事件,本公司亦重整了國內倉庫,務求令之後減少錯件,漏件和遺失等問題
5.官網在不久將來推出全新介面,務求令操作更清晰簡單

致各客戶
首先很多謝各位一直以來對TOPLINK EXPRESS LTD.的支持!
但由於早前公司行政人員出了問題,以及客戶服務部遷往國內時
又因電訊網絡的影響,未能即時回覆你們的查詢,因而令你們對
敝司有所抱怨及感覺不安,敝司深感歉意,祈望見諒!
為加快回覆客戶的查詢,除了原有的WHAT'S APP專線67368165,
現再加開1條專線:56477050。除了原有的客戶服務熱線35719837,
現再加開1條客戶服務熱線35719827。
敝司現已全力檢討及改善不足之處,請大家繼續支持TOPLINK!
多謝!
(就今次影響敝司會陸續推出新優惠和活動以答謝各位一直以來的支持)

珍珠宮

PaPa 發表於 17-5-6 23:51
佢在FB有新消息。

致各客戶
不過,如果佢未有得回復貨到付款,我就未必會用佢了~~

禁止訪問

男爵府

pansy888hk 發表於 17-5-7 16:13
不過,如果佢未有得回復貨到付款,我就未必會用佢了~~

Me, too

珍珠宮

manman66 發表於 17-5-7 18:49
Me, too
係啦...........咁你可不可細細聲說我知: 你而家用咩新集運呀? (我用緊 熱X , 又名XXXBUY)

男爵府

pansy888hk 發表於 17-5-7 21:58
係啦...........咁你可不可細細聲說我知: 你而家用咩新集運呀? (我用緊 熱X , 又名XXXBUY):happy ...

我都係!

pansy888hk    發表於 17-5-7 22:32

水晶宮

有冇人知上水漫畫廊大約幾點先到貨....成六點都仲未有消息, 我搭車出去都要一粒鐘...

男爵府

畀面勳章

tammy2008 發表於 17-5-8 17:54
有冇人知上水漫畫廊大約幾點先到貨....成六點都仲未有消息, 我搭車出去都要一粒鐘...:ig ...
上次上水彩園村商店自提6:30收到SMS, 上水名都同區應該差唔多時
......

首頁

尾頁

跳至