夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

勉強無幸福
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

唉,我結咗婚兩年幾用盡方法都生唔到...如果我生到無論仔定女我都都會一樣咁開心.

都唔明樓主根本係家庭環境同心智上都唔適合有小朋友,生咗盞將來多個問題少女.

大宅

原帖由 kakakaBB 於 09-1-12 12:49 發表
我知道佢好鍾意仔, 我諗住生個仔,可以留佢係身邊, 佢成日話要做野, 好忙冇時間陪到我, 我同佢一齊五年都已經慣左!

以家我d情緒成日都唔穩定, 成日都唔開心, 佢話佢冇再搵果個女人, 但係我唔信, 我一諗起就會喊, 就 ...

Yes. He will leave you after you give birth to bb.
應該要仔唔要乸!

不過你當初决定有錯!不可怪他!

大宅

原帖由 jactse 於 09-1-17 22:12 發表
唉,我結咗婚兩年幾用盡方法都生唔到...如果我生到無論仔定女我都都會一樣咁開心.

都唔明樓主根本係家庭環境同心智上都唔適合有小朋友,生咗盞將來多個問題少女. ...

Agree.

BB is a gift from god. I want a bb for over 2 years. Still can't get 1. 3 miscarriages.

Both boys and girls are good. If healthy, it's fine.

大宅

To:樓主
男人應該都真係好怕比人煩...因為我半年前個BF係我地一齊果時又有第2個女人介入(不過我諗個女仔係唔知有我o既存在)之後我發現後就開始每日打去哭,打去叫佢揀一個...最後佢MSN玩隱形 我打比佢。。。佢就話我再打去就會改NUMBER。。。到12月果時係佢生日 我係MSN同佢講o左生日快樂 之後果排佢又搵返我~~關係好o左一排。。。但變相我就好似變o左做人第3者咁。。。近呢二十幾日我已經冇再好似以前咁MSN佢同再打比佢...但而家佢有上返MSN 不過我唔會再搵返佢~~因為如果佢真係鐘意我就唔會離開我...

其實睇完樓主打D野...你仲愛佢o既~~你就唔好用煩 試下要哄佢~~男人好衰...你煩佢~~變o左會憎你~~同埋講真如果你唔相信你老公o既 你留係佢身邊都冇用啦~~不過好想講有o左BB...你唔好太操勞啦~~

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你一早都知佢個心唔係你..
你留得住佢個人...又留唔住佢個心....

好啦...真係留唔到佢個人了...

你離左婚理得人搵唔搵個女人...

大宅

不知所謂..樓主你都係女人,點解你知道自己個肚入面個係女會有咁反應,乜你覺得女好失禮你咩,真係不不不不不知所謂,無女人邊個生仔....................你真係害自害人,我真係鄧你肚內的bb女可憐,想信你都唔會錫矩,唉..都唔知可以講乜..

複式洋房

老公唔重要, bb最重要
focus係bb 身上拉, 老公?! let it go...
歲月匆匆如流水.......

大宅

醒下啦..

大宅

我認識一位女士,20年前知道左老公有外遇,直到現在.當時已經有仔女,老公話可以同佢離婚,比X養費.結果,佢地無離婚,但20年來佢同老公都關係惡劣,老公一週末放假就去大陸(可能同個女人去),由於佢係全職媽媽,老公更奉旨當佢阿四.
如果呢個係你想要的,咁你就留低啦,不過食得SALT FISH就要捱到口渴,唔好自怨自哎.要盡心盡力愛你的BB.佢係無罪架.

禁止訪問

別墅

浪費時間!傷心!傷身!
佢對你連一叮點'愛'都冇!
做乜要作賤自己?
你都有亞媽生!
第時萬一你個女又咁唔好彩,
好似你咁....
咁你會點呢?

別墅

浪費時間!傷心!傷身!
佢對你連一叮點'愛'都冇!
做乜要作賤自己?
你都有亞媽生!
第時萬一你個女又咁唔好彩,
好似你咁....
咁你會點呢?

男爵府

原帖由 kakakaBB 於 09-1-13 01:58 PM 發表
個BB五個月, 今日去左照, 係女黎, 大家都好唔開心, 因為個個都想係仔, 果時我只係懷疑佢, 但唔知係咪真係有, 同佢一齊六年, 我十幾歲就跟佢, 我一心都係想同佢結婚生BB, 今次有左, 我先唔想落, 我地大家都想努力搵錢 ...

真係頂妳唔順呀!!! 妳究竟係唔係人來架? 妳咁既唸法...我覺得妳當初就真係唔應該要個BB囉!

妳當BB係手段,利用佢來要個男人同妳結婚......唔好講妳有冇愛過自己骨肉,妳有冇當過個BB係人來? 我見妳講既全部都只唸妳自己,妳根本唔配做人阿媽! 路係妳自己揀既,今日咁既局面亦係妳自己一手做成既~ 好坦白 - 我一d都唔同情妳!

不過我都希望妳仲有少少人性 - 醒啦! 為自己 + BB既將來好好打算!!!!

禁止訪問

大宅

其實我諗樓主未必係唔鐘意女, 只係好多人都將希望放係佢身上, 而可能佢都意識到如果係女既話男家可能唔鐘意, 而且唔會對佢地太好, 真你有衣d家庭架! 所以先滿懷希望想係仔, 當知道唔係既時候當然會失望, 但係都唔代表佢就討厭個女, 純粹個人意見, 不喜勿插!

禁止訪問

複式洋房

睇完火都黎...
明知兩個人出現左問題, 仲話去生仔
一知係女又失望, 連自己都失望
你當你個肚係咩呀?
咩年代呀? 咩阿媽呀?
你而家同佢血脈相連架...
反醒下啦

首頁

尾頁

跳至