親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

rex13 發表於 17-10-13 17:41
埋單幾錢位

c6埋单,他話3百幾一位,

大宅

najilaku 發表於 17-10-7 23:22
回覆 BO_BO 的帖子

Water Library at Central Embassy, 午餐和晚餐同價, 所以晚餐推介這間。其他法國餐廳 ...

晚餐都係990baht per one? Thx

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

想問問各位我新年會2大2小去泰國, 酒店諗緊訂Sofitel Bangkok/So sofitel Bangkok或是Pullman King Power好,想睇下大家有咩提議。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

oktammy 發表於 17-10-14 20:35
想問問各位我新年會2大2小去泰國, 酒店諗緊訂Sofitel Bangkok/So sofitel Bangkok或是Pullman King Power ...

有小朋友我會揀Sofitel So

大宅

回覆 charlotteyly 的帖子

According to its online menu, 3 courses menu 990 bahts, 4 courses menu 1200 bahts, + tax and service charge. No specific day stated.

大宅

najilaku 發表於 17-10-15 01:04

According to its online menu, 3 courses menu 990 bahts, 4 courses menu 120 ...

Ic, thx so much

珊瑚宮

According to its online menu, 3 courses menu 990 bahts, 4 courses menu 120 ...

複式洋房

我都book 左,多謝介紹

公爵府

AL1008 發表於 17-10-11 23:58
太耐無去,請問各位有無按摩店介紹?

22/10去了Lavana Spa, 10月底前早上有promotion做120mins massage 送60mins 磨沙或facial, 我做四手,我c6做推油&草球,好抵做師傅亦好手勢, 中間價spa, 裝修普通但可二人一房,完了有小食。網頁訂位。
另一日去了Bhawa Spa, 呢間裝修靚啲服務好啲,啲師傅好好笑容,似平時我係其他五室酒店做的標準,spa treatment 全面啲,手勢都好好,有兩次生果食,兩個人做180 mins spa, 第二位半價。網頁訂位。

兩間都值得推薦。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

伯爵府

回覆樓主:

想問,有無JM去过沙美島?值唔值得去呢?

珊瑚宮

Honey 發表於 17-10-26 11:38
22/10去了Lavana Spa, 10月底前早上有promotion做120mins massage 送60mins 磨沙或facial, 我做四手,我c6 ...

aiya, 我11月先出發呀!

珍珠宮

熱血金章

coldmilktea 發表於 17-10-30 00:31
想問,有無JM去过沙美島?值唔值得去呢?
FIRE SHOW最直得睇, 好精彩.日間去玩浮潛, 冇夜市.
我個人喜歡象島多D, 水都靚D, 夜市好多野食. 多選擇.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

公爵府

Fishqqma 發表於 17-10-30 08:05
aiya, 我11月先出發呀!

咁試試到時睇官網11月份有冇新的promotion。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

najilaku 發表於 17-10-1 00:03
我都好like泰國, 老公求婚也是在Krabi + BKK之旅。 早幾年喺在曼谷剛買樓的朋友介紹下, 旅行加埋睇樓行程。 ...

男爵府

najilaku 發表於 17-10-1 00:03
我都好like泰國, 老公求婚也是在Krabi + BKK之旅。 早幾年喺在曼谷剛買樓的朋友介紹下, 旅行加埋睇樓行程。 ...

請問在那裡可買到Sealy 床褥?Sogo 而家thankful week 做promotion ,都要2萬幾!嚟緊1月中去曼谷,睇下有冇機會買到!謝謝

翡翠宮

Honey 發表於 17-10-26 11:38
22/10去了Lavana Spa, 10月底前早上有promotion做120mins massage 送60mins 磨沙或facial, 我做四手,我c6 ...

Honey, 我都book了bhawa 但冇你呢個special. 只訂了兩人140mins oil massage. 第一次在kkday book. 平了10%。
我一月中出發. 我只是去過bkk幾次。今次闊別幾年。所以要來參考。 thx

公爵府

MagDog 發表於 17-11-19 00:12
Honey, 我都book了bhawa 但冇你呢個special. 只訂了兩人140mins oil massage. 第一次在kkday book. 平了10 ...

Enjoy!

子爵府

回覆樓主

出年三月又去Bkk啦,食吓,買吓,正呀

大宅

回覆 mandyyuen 的帖子

所有大百貨公司的床上用品部, eg Emporium, Central World, Siam Paragon.

大宅

回覆 Fishqqma 的帖子

嚟緊農曆新年又去啦。今次BKK + Hua Hin.

首頁

尾頁

跳至